;) légynek se tudnék ártani. na de ami a lényeg: Opusnál nem lehet tudni, hogy egy rövid megingás volt-e a mai, hogy visszatérjen a bollinger szalag alá, vagy esetleg indul 20-30Ft-os korrekció, de figyelni érdemes. Én is keresek benne 10-15k vételnek jó helyet első körben.
szerintem ne add el ezeket, nem nagy mennyiségek, de beletanulsz, hol bővíts alá és ha azt vesszük, hogy 300-as célár minimum kinéz opusban és ---remélem --- 3000 -es célár konzumban, akkor ez a kezdő lépés nem rossz! nagyon gratulálok, hogy bátor voltál! zsoltee meg csak "gonoszkodik":)
Ezek az ML papírok ilyenek. Hol emelkednek, hol esnek. De aránylag gyakran, és rövid idő alatt teszik mindezt. Úgyhogy szerintem egy kicsit legalább mozgalmasabb lesz a tőzsdei ténykedésed. Nem könnyű eltalálni, hogy mit fognak csinálni, még napon belül sem. De nyugi, lesz többirányú mozgás, ebben biztos vagyok. Szerintem jól döntöttél, hogy belevágtál.
nagy csalódás a konzum, megint nem ment át a 2400-on eladtam a 2260-as vételem, de csak a felét, hagyok még esélyt, hátha... viszont richterkének nem könyörültem, megijesztett a 6500 alá esés, úgyhogy 110/rv nyereséggel szépen kicuccoltam belőle :) -- na meg hogy legyen mára valami felhőtlen öröm is estmédia: még mindig nem adtam a 27-es vételem, szerintem megint beszorulok vele:) balentum, gratula, hogy megkezdted az óvatos kereskedést!
én nem lettem vértes közeli vállalkozó, de neki köszönhetem, hogy nem adtam fel egyből a tőzsdézést a hatalmas bukta után, sőt, neki köszönhetem, hogy visszanyertem a pénzem és még sokkal többet sosem felejtem, ahogy a tévében magyarázta, hogy igen, igen, nagy a pánik, de akkor is most kell venni és vettem és neki lett igaza:)
Felmerült a neve miniszterelnök jelöltként anno, de a felesége üzleti ügye miatt bukta, pedig ha akkor összejön neki, akkor én most "Vértes közeli" vállalkozó lennék :-))))
szerintem most is korrekt ember, mindig is az volt, és hihetetlenül okos, nagyon jó meglátásai vannak akkor csak rá hallgattam, hogy venni kell az rv-ket és elképesztően bejött, a tv-nyilatkozata után minden blue a kétszerese volt pontosabban a richter és az otp a mol nem
Kisbüfik topikja