szerintem a rengeteg ellenséges tényező, ami nem engedi még emelkedni, de látszik, kopnak ki a lenyomók, minden jel szerint lesz emelkedés, mert 10 millió rv, ami marad, kevés
ráadásul a tulaj kézben tartja az ellenség elől a papírokat, úgy látszik
Enefi: 250 környékén evickél. Emelkedne, de nincs ami emelje. Éva: szerinted mi van a papírban amitől emelkednie kellene? Reális a 300, technikai elemzés alapján.
Olvasom a topikot rendszeresen, csak nem volt mit írnom. Az Est számomra technikailag értelmezhetetlen. Én nem is piszkálom, meghagyom a casinózóknak :-)
enefiről: van egy olyan megfigyelés a tőzsdén, hogy amikor mindenki elveszti a hitét a papírban és esik, esik, utána lesz egy hatalmas kitörés
mutatta már kétszer, a 300-as árfolyammal
szerintem nyugi, bár én is adom-veszem, ha megéri a kis 8-10 forintos mozdulás
est: szerintem a topikot megszálló varjak és összehangolt barátaik tevékenykedtek, 20-tól lefelé nagyon jó beszállás lesz, ne felejtsd, ma 29-es napi max-tól nagyot zuhant 20-ig, szerintem ez a varjúcsapat műve volt, venni kell ---főleg 20-tól lefelé
Nevezzük korrekciónak. A mostani részvényárban nagyon benne van a splitelés híre. Amint meglesz a splitelés, a hír értékét veszti. Emiatt lesz korrekció. Később persze meg fog indulni felfelé.
A MOL részvényeit nyolcadolni fogják szeptember 27-én, záráskor. Az 1000 Ft névértékű részvény 125 Ft lesz, de 1 helyett 8 db. Ez árfolyamban azt jelenti, hogy a pl. 24000 Ft-os részvény 3000 Ft lesz. Egyes elemzők szerint a splitelés után átmeneti esés várható. Szerintem is lesz esés. A splitelés hírére sokat emelkedett az árfolyam. 22670-22880 között viszont van egy rés, ami most még erős támasz. Az akkori árfolyamon 2830-2860Ft lesz. Én akkor keresek beszállót, ha lesz miből :-)
Nagy névérték felváltása kisebbre. Így több részvényed lesz amely alacsonyabb árfolyamon forog, így likvidebb lesz, forgalom növekedést okoz.
Törölt felhasználó2017. 09. 21. 20:53
Előzmény:
törölt hozzászólás
Köszönöm. Est van szép alulról, ha lenyomják, lehet, még veszek rá. Az Ebefi és az Appennin nálam most "az erről lemaradtam" kategória. :D Rába eszembe sem jutott, megnézem, hogy említetted.
Kisbüfik topikja