igen, abszolút így van, splitelés után szinte kizárólag mindig felfelé mennek, főleg blue
semmi kockázat szinte akkor venni, én is tervezem
/kivéve egy hatalmas pánikkörnyezetet/
Éva! Neked nagy tapasztalatod van splitelés ügyben, kíváncsi vagyok a véleményedre. Van valami, amire spekulálnék. MOL, ha esne 24000-ig, ki tudja, belevennék, simán el tudok képzelni igen gyorsan egy 3000-3300-as felfutást. Vélemény? Ricsiben annó mi volt? Nagy tépés? Köszi!
na gyerekek, volt ma izgalom, nem kevés:)
reggel vettem est-et 27-en, és nap végén 20-on :)
eladtam 13-as vételű nordtelekomot 15-ön, akkor épp nem voltam gépnél, de visszanéztem a kötéslistát, amikor hazaértem és legnagyobb meglepetésemre első eladó voltam 15-ön, először kiment 1000 darab, aztán rá 3 percre elment a többi is, azért érdekes, hogy legelső eladó lettem 15-ön, mert amikor beálltam az eladással, előttem még 200K állt, úgy látszik azok megunták, így kerülhettem első eladónak:)
szintén nem voltam jelen, amikor 33-as vételű futuraqua kiment 38-on, kár, hogy nem láttam a megrántást , felhúzták 40-ig
enefiben reggel vettem 256-258--on, az kiment 265-ön, de eléggé elkeserítő kezd lenni enefi, kezdem leépíteni
Törölt felhasználó2017. 09. 21. 12:07
Szia Balentum!
Te annyi jó tanácsot kapsz itt, gondolom. Kicsit elakadtam. Mit ajánlasz, mit vegyek és mennyiért 1 hónapra?
konzumban is így volt, elkezdék venni, mint az őrültek, egyik napról a másikra ment 20%-ot, ott csak annyit engedett
est-ben akármennyi lehet egy nap az emelkedés
ilyen kerskedési rendszerben simán ,amugy ha egy pappaer nagyot megy mindig van. kevés ki vétel még a konzumbnál is volt, és az 30 -40 között lesz,nem tudom elképzelni hogy 100 ig tépik egyhuzamban ,és ha addig is megy akkor meg lehet 50 ig esik vissza hirig ,de ha folyamatosan lennének a hirek akkor bizony stabilan száguldhatna,de nem hinném
Ok. Sajnos holnaptól már dolgozom megint, most pár napot itthon voltam. Napközben nekem se fog menni egyelőre. Bár gépközelben vagyok, előbb azonban azt gondolom, hogy kellő rutint kell szereznem. Úgyhogy még nem tudom, hogyan is indulok.
Kisbüfik topikja