nem tudnék napi 25-30 kötést irogatni, abba beleőrülnék
de amit még fontosnak tartok, az a "szentiment" megérzése
mit értek ez alatt?
ezer millió szenzorral kell érzékelni, mikor fog fordulni egy papír, mikor "fárad el", mikor jobb adni, mint venni
ja, és semmi stop nincs --- ha akkora marha vagyok, hogy végigveszek valamit lefelé akkor várok, mikor indul fel --- de általában ekkora marha nem szoktam lenni, jól veszem, "antennázom" a "szentimentet"
ha 210-ig sem jó, akkor leállok a vétellel, de inkább most 230-nál állnék le, mert utána már elég 10 forintonként venni szerintem
fejben nem tartom számon, beteszem a vételeket, eladásokat és látom, mi teljesült
napközben párszor rá kell nézni, hírek, hangulat, esetleg váratlan eladás, vételek, de nem kell itt kuksolni
tudod, mindig az előző nap tapasztalatából indulok ki, és mellé remek jelzés a reggeli könyv, amit tényleg tudni kell "olvasni"
tegnap kezdődött a lebicsaklás 255-ig, ezért gondoltam, eladom a 255-256-ost és visszakapom lejjebb -- így is lett
ahogy lefelé szoktam pörgetni, felfelé is így csinálom ---- ha lendületben van egy papír felfelé
Ha javasolhatom Éva, ez így nem olyan jó. Most mi perspektíva van beállni forintonként? Nagyobb lépésközzel jobban járnál és főleg, ha fontos technikai szintekkel korrigálod. Most mondok egy példát: Ha 251-en kapsz, akkor elég valószínű, hogy letöri a 240-250-es zónát. Akkor meg mi értelme közvetlen ott venni? De ahogy Cicciolina mondta:Ahány ház, annyi sz.p.s.
nem kell gép mellett lenni egész nap
reggel beadom az eladásokat, vételeket, 11 körül megnézem, mi van, délután 2 körül is, nagyon jól lehet menedzselni így is
több kispapírban mozgok, enefire összesen 3 millát szánok
és ezt bizony be kell osztani, ha accept legrosszabb "forgatókönyvét" nézem
253-tól 210-ig : 300-400 darabokkal vétel 3 millió, ha nem is minden forinton állok
ma még szorosan álltam vétellel 254,253,252, 251,250, és alatta is, mert azt hittem, javulni fog --- de nem javult, tehát nem fogok minden forinton állni, de ha 210-ig bírni akarom lefelé 3 millával, akkor így kell beosztanom , adnom is feljebb, ha lefelé gondolom --- mára egyértelműen lefelé gondoltam a tegnapiakból
Kisbüfik topikja