szia balentum, köszönöm a virtuális vacsorát, csak eddig nem tudtam megköszönni, mivel egy provokátorra ugrottam, és kitiltottak miatta
de: olvastam, hogy nem virtuálisan, hanem igaziból is kipróbáltad az enefit, gratulálok:)
én a teljes múlt hetet enefivel töltöttem, pörgettem szépen, augusztus 29-én kaptam 40-től 45-ig minden forinton 400 darabot, összesen 2400-at és azt kezdtem pörgetni, péntekig szépen pörgettem 274-ig, volt, hogy 5K-t is:)
a konzum, amit annyira szerettem, mivel teljesen leállt, most hanyagolom
2120-ról voltam beszorulva benne 800 darabbal, a füge-napon szépen kihoztam, aztán még egyszer vettem 1996-on, és azt már adtam is tegnap 2160-on, most nincs egy darabom sem belőle, kivárok, maszatol csak
érdemes most kicsit kivárni, állítólag a koreai diktátor szeptember 9-re tervez újabb kísérletet, ha tényleg megcsinálja, be fognak zuhanni a tőzsdék
szerintem
Törölt felhasználó2017. 09. 04. 18:01
Előzmény:
törölt hozzászólás
látja kevés estet vett volna 2 ft ért most 9 en kiszáll
Értem, rendben.
Tanulságként: Részemről hiba volt elkezdenem a forexet. Nem nagy a
veszteségem, de rossz érzés, hogy a piac mindig lenyom a víz alá :-)
Kockázatmentes termékeket keresel. Itt olyat nem találsz. Arany-, részvény-,
deviza-, Bitcoin kereskedés. Mind-mind a bukás, veszteség lehetőségével. Nem
negatív a hozzáállásom, de ez a valóság. Nem akarlak lebeszélni, csak a
kockázatra felhívni a figyelmedet. A "tanulópénzt" meg kell fizetni :-) A mértéket Te tudod meghatározni azzal, hogy mennyit szánsz rá.
Törölt felhasználó2017. 09. 04. 12:14
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ha mindig másokra hallgatva kereskedsz, sosem lesz tapasztalatod.
A tanulópénzt mindig meg kell fizetni. Azért tanulópénz a neve.
Alfa Trader demót tudsz nyitni. Forex vagy külföldi részvény érdekel?
Fizikai aranyat én itt találtam:
link
és itt:
link
De egyiket sem ismerem, csak most találtam.
Ha nem tudod, hogyan csináld, akkor ne vágj bele! Teljesen más, mint a
tőzsde. Szerintem az aranykereskedés megismeréséhez is tapasztalat és idő kell.
És magabiztosság!
Az Alfatrader CFD alapú kereskedési lehetőséget biztosít (FXCM platformját árulja). Ha befektetni akarsz, jobb lesz a szabályozott környezetet választani.
Aranyra legjobbnak gondolom GLD ETF vásárlását ( több hazai brókercégnél is elérhető). Ez gyakorlatilag 100%-ban fizikai arannyal fedezett. Futures based ETF szerintem nem alkalmas hosszú távra a contango/rollover miatt képződő folyamatos árfolyamerózió miatt.
Kisbüfik topikja