A 250 most már valóban tekinthető támasznak. De attól még napon belül benézhet
alá. A 300 reálisnak látszik, sőt illene 350 -ig betöltenie a rést. De addig még nagy utat járhat be lefelé is. Mindezt csak
technikai elemzés alapján gondolom.
ja, és még az jutott eszembe, hogy mielőtt komolyabban kezdtem volna foglalkozni a papírral, megkérdeztem acceptet a blue topikban /Metalheart/ hogy mit lát elemzésügyileg, és akkor azt írta, hogy a 250 hatalmas ellenállás ----felfelé
azóta kétszer volt 300 is, és a 250 lehet, lassan támasz lesz --- nem értek hozzá, csak gondolom...
mondjuk úgy, hogy a mai alját elkaptam
hogy holnap hol lesz az alja, nem tudom, de felkészülök rá
konzum mellett ezt a kispapírt gondoltam, hogy érdemes venni, mert 10 milla rv marad, ez előbb-utóbb megmutatkozik a kereskedésében
ráadásul sok érdekelt van abban, hogy 300 fölé menjen az árfolyam:
kötvényesek, dolgozói rv-sek
ráadásul szerintem még több érdekelt van abban, hogy felfelé induljon az árfolyam, gondolok azokra, akik 300 fölött szorultak be és még tartják --- ha tartják--- bár most olvastam az estmédia-őrület-futamban, hogy van ott olyan, aki 6 éve tartja a papírját, hát akkor itt is elképzelhető --- főleg, hogy ez a papír egy időben "csodapapírnak" számított a 12000 árfolyammal és a brókerlihegésekkel, hogy hogyne ajánlják, hiszen lesz ez hamarosan 15000 is:)
neked kell eldöntened, én még nem szállok ki, csak ma csapnivaló a könyve
mondjuk eddig is elég gyenge "ketrecharcosok" voltak benne, alig ment 275-ig, pedig múlt héten nagyon ígéretes volt a 300-ra
én még nem tervezem a kiszállást belőle addig, amíg lehet 274-en adni és 259-en venni:)
de az érdekes, hogy minden áldott nap megjelent benne délután az "öntike-pajtás", azaz lehetett magasabban adni délelőtt és délután visszavenni alacsonyabban
szerintem érdemes még venni belőle, de óvatosan, mert öntike-pajtás mindig ad:)
A forexet külön kezelem. Az a pénz ott van, nem hiányzik. Annak örülök,
hogy nem tettem többet bele.
Inkább csak felmérem a képességemet, hogy pluszba tudom-e hozni
a számlámat. Sok izgalmat nem hoz.
Kisbüfik topikja