Lattam mi tortent. Szerintem is jobb felni mint megijedni, szoval csak ovatosan azokkal a nagyon kamatozo papirokkal. Talan nem merik lenyulni ezt is mint a nyugdijpenztart, de itt barmi megtortenhet.
Szegény hathor engem is kiutalt.mert lemertem írni ,hogy vigyázni kell államkötvényre nehogy úgy járjunk mint a 3000 milliárddal.ugyanis hadiállapotot,bizony olyan törvény van ,hogy Orbán penzunkhoz nyúlhat,és ugye már nem először megtette.mar,és bizony ez nem is olyan vicces ,és ugye most igen igen gyűjtik.csak egy tollvonas,láthatjuk milyen időket élünk.es még nem is írtam keményen.don kanyart le sem írtam.orbant cseppet sem érdekli a magyar,fentről utasítják.meg zsarolják is.sajnos nem állunk jól itt az országban.
Persze, persze ez olyan mint a házépítésnél a terv: irányt mutat, de leginkább arra jó, hogy legyen mitől eltérni, illetve a módosításokat legyen hol ábrázolni.:)
A véleményemet az Alteo topikban részletesebben is kifejtettem. Még annyit: örülök, hogy időben kiszálltam majdnem teljesen -- úgy tűnik, kivételesen jókor és jó döntést sikerült hoznom, de ezt Te átérzed.
Most olvasom, hogy az Alteo nem tervez osztalékot fizetni az idén (a 2022-es évi rekord bevételéből) - ezt azért álmomban sem gondoltam volna (ugye lett itt két nagybefektető tulaj, akinek kell a lóvé...)!
Hát nincs, de furcsa dolgok azért vannak. Van aki 3,5 év után előkotort egy "kisbüfikes" topikot, hogy ne ide írjon. Gondolom azt hiszi ezzel is "büntet", mint a telefonszám letiltással. :)) Neked pedig "eseménymentes" melót kívánok.:)
Az OTP megint belehúzott: ezen a több mint 15%-t hozott. (9000-10400) Az állampapír majd egy év múlva fog ennyit hozni ha nem változik a bünti 1%. Részvények - Állampapír= 4-2!!!!
Kisbüfik topikja