Egy biztos amíg van munkaja es rendszeres (uj) havi jovedelme az embernek addig valahogyan ki lehet birni. A gondok akkor jonnek amikor hozza kell nyulni a tartalekokhoz es amikor a befektetett toke hozamai kevesek lesznek a megelheteshez es a toke elertektelenedeserol mar nem is beszelek.
Értem!😁 Nekem makró és mikróökonómiai gondjaim vannak, melyek elborzolva kétségbe ejtenek... //Adót emelhetnek😏? 8.mrd áh.hiány😭, belpol.helyzet...bérem..., háború?? Stb, stb... Kicsit megnyugtat, h. A MNB és a fis.pol.közeledik...[ talan..]//😏
https://invst.ly/107biy A forint egyelőre jól tarja magát, de kérdés lemegy e a féléve eső csatorna aljára, ami 350körüli értéket jelentene. 360-nál egy támaszt látok, könnyen lehet onnan fordul és akkor viszont nagyon északnak áll az irány. Tehát nem árt melegen tartani a puskaporokat, mert egy hónapon belül vagy ez, vagy az várható.
.., de ettől sajnos a magyar viszonyok nem javulnak. Most jönnek a nehézidők és sajnos úgy néz ki fájni fog. Hogy kinek azt még nem tudom, de egy biztos hogy sokaknak le kell majd szállni a "magas lóról" és szerényebbnek kell lenni akár itt a fórumon is. (Persze ide mindenki azt ír amit akar és nem szégyell) A költségvetés elfogadását is azért kell erőltetni, mert most még kevés a tény szám és bele lehet magyarázni a szebb jövőt, de egyszer (nemsokára) eljön az igazság pillanata. Szóval csak óvatosan a vételekkel és diverzifikálni.:)
Hát ja. Olyan, hogy kockázat nélküli nyereség nem nagyon van, de ezzel nem mindig foglalkozik a játszik vagy befektet. Aztán előbb vagy utóbb eljön a felébredés pillanata.
Diverzifikáció, ha jól írom. Szóval szerintem nem érdemes egy lapra feltenni mindent annak akinek van mit feltenni. Az a baj, hogy a "fanatikus" állampapír topikban mindenkit hülyének, irigynek, gyengeelméjűnek néznek ha nem az állampapír mellett voksol vagy netán mínusz jellel véleményez. A kockázatot mindenkinek saját magának kell viselni és annak megfelelően dönteni, de azt mondani, hogy az állampapír kockázatmentes biztos hozam és csak "csörögnek" havonta a kasszába az ezrek, tízezrek egy kicsit(nagyon) egyoldalú vélemény.
Köszi a megosztást! Bár nekem nincs mit betenni. Ez a tipikus csordaszellem, azt is feltételezem, hogy az ügyintéző nem mondja el részleteiben a kondíciókat, a betétes nem kérdezi igaz szerintem sokuk nem is tudja, hogy mit is kellene..... Ahova járok lottózó mixelni, ott van egy szupernagyi( 68 éves) élőzik mixel 10k-100k összeggel ,azt sírt, hogy az egyik eladott örökség 55 Milla abból vetettek vele határidős részvény opciót azt 32 Milla jött vissza 😞 Bízott a kedves banki ügyintézőhölgyben.
Kisbüfik topikja