Nutex a szokásos Bet séma. Az “ ügyesek” vehettek 8 körül majd 15 kidobni. Azóta a szerencsétlenek akik megvettek 14-5-6 körül pislognak. Szepen csorog a resbe azt majd le 10 alá. Opus már a prognózisom szerint 112 lassan. Tanulság, ha pl nincs delta futuraqua enefi bármely szutykod ne bánd mert hir után újra vehetsz ahonnan állt a hir előtt csak pl 4-5 héttel később.
Akkor igazam lett a MOL ban. Azt én vagyok a hülye, igaz nem értek hozzá, szerintük! Majd Viktor a menőket is visszairányítja a munka világába mint engem ezek itt! Kispapiros qva csalókák, meg akinek az anyja is vágja befőzés közben, de már a blue chipek is csalókák 😂
Ja háborognak az opusban de nem értik hogy vonza az erste certi 112 másik a delta lássuk holnap szerdán merre de kb kis játszás lehet benne. Aldom az agyam hogy Alteo pannergy szarojat eladtam már 2-3 hete meg azokból is OTP vettem 9600 körül az bika
Itt már bármilyen barmi áron lehet, mint a rv Árfolyamok. Ne nézzünk azarokat mint a futur delta DM ker Set ottone nutex Nordtelekom nézzük az értékest appeninn opus autowallis pannergy mind agyon lettek ütve szándékosan féreg brókerek által javaslom nekik valamely ukrajnai célpont városban a ténykedést a qva azt az összesnek!!!!
Kisbüfik topikja