itt pofáznak hogy egyre több a halott 16db stb ,de azt nem irják hogy naponta meghal 300 ember és abbol raknak be statisztikába 16 halottat,tulajdonképpen 300 ig elmehetnek,és akkor meglesz a tömeges,jo statisztika,de bizonyiték az nincs egysem .
Végre sikerült. Túl vagyok az első ez évi szabadtéri teniszen. Már nagyon hiányzott, mert a vírus óta sátorba sem lehetett menni. Végre egy dolog, ami emlékeztet a régmúltra. Érdekes, hogy már ennek is lehet örülni, tehát akkor most én örülök.:)))
és sokan mások,nem sorolom,népek vallások,vagy csak hoditok is ezt tették ugye?most is ez történik álcázva az egész földön.
Törölt felhasználó2020. 04. 18. 09:30
az emberiség hiába fog össze ,akár most akár késöbb ,ez az emberiség ez
elpusztul,kivétel erösiti a szabályt.hiszen az 1000 évesre azért
maradnak kevesek.
Na lassan már nem bírlak követni, de nem baj, mert nyilván bennem van a probléma. Mindenki vigyázzon magára és ne felejtsük el, hogy a boldogságot nem pénzzel mérjük. Jó egészséget és sok sikert mindenkinek.
sajnos az elvek sem jok,mert hamisak ,mint már irtam van az igaz elv és a hamis elv,de mivel minden hamis a földön ,ezért kell az igaz elvet megkeresni, befogadni ,de az egyénnek kell ezt tennie,máshogy nem megy a sültgalambot ne várjuk nem lesz,nekünk kell ezt megtennünk,egyéneknek,egyes egyedül -segits magadon satöbbi tudjuk.és az igaz elv itt van .a teljes Igazság itt van ,amit 2000 éve igért.
egyszemélyes ,vagyok,magamért vagyok, egyedül harcolok,és jobban tenné mindenki ,ha másra nem halgatnának ,csak az egy IGAZSÁGRA, mert abbol csak egy létezik,nincs kettö-egy van,mindenkinek .minden egyes embernek egyedül kell megküzdenie a megváltásáért,sem az emberiség sem csoportok ,sem vallások sem népek országok nem tudják megtenni csak egyes egyedül az egyén.
Törölt felhasználó2020. 04. 17. 15:55
ez a virus olyan mint colombo felesége-------------mindenki beszél rola de senki nem látta még
Kisbüfik topikja