mindig az aznapi teljesítményből gondolok előre ma hatalmas futása volt az opusnak ez azt mutatja számomra, hogy igen, elképzelhető már a 400 is ugyanolyan érzésem lett, mint régen konzumban akkor csak konzumra figyeltem, és jó is lett, gyakorlatilag 620-tól voltam benne 3150-ig most azt gondolom, az opus nem futotta még ki magát a 400-at simán látom már
balentum, a mai nap mutatott valamit számomra azt, hogy az opus sokkal erősebb lesz, mint gondoltuk eredetileg 360-ra gondoltam, de a mai nap mutatta, hogy megy még majd sokkal tovább, talán thibinek lesz igaza, a 470-nel visszavettem a 355-ös eladás után 346-on ez jó nagy beragadást is hozhat, de valamiért azt gondolom, nem azt gondolom, átvette a konzum helyét valamiért régen az száguldott, de már látszik, az nem fog, viszont az opus---- hogy milyen érdek, azt nem firtatom, de opus további száguldás elképzelhető megkockáztatom most már a 400-as opus árfolyamot, mint tipp de az is lehet, csak elszállt a ló velem, mert visszavettem
Nekem azért maradt még Opus, meg App is, csak egy részét adtam el, azt szeretném majd pótolni. Ricsit meg újfent visszahúzták, tehát várok. Az Est megvan mind, de nagyon hullámzó a viszonyom vele, egyelőre talán ott is kivárok. Neked is van Opusod, vagy rosszul emlékszem? Kitartás Balentum, meg optimizmus. Bevonzod a rosszat, ha negatívan gondolkodsz!
Azért ez a mai nap nem volt semmi. Az App meg Opus szépen ment. Azt hittem, tudok majd visszavenni, de ez most úgy tűnik, nem jött össze. Kezdhetem megint a gyűjtögetést, ha lesz rá alkalom. Bár ahogy ezek megindultak...Az Est tel meg várok, reméljük, hogy van mire.
Biztos jó lenne, de én még kezdő vagyok, először ezt tanulom. Meg sajnos nincs idegen nyelv tudás, úgy meg kicsit sötétben tapogatózna az ember. Mi alapján kezdtef figyelni ezeket?
Én sem bírtam magammal, sem Opiban, sem Appban. Szép volt eddig. De hova tovább? Nem semmi. Valahogy venni kéne megint jó áron. Legyen további jó napunk!
nem, most csak 1500 darabom volt, mert a konzum "elfoglalta" a többi pénzt tegnap pedig mondtam, hogy beszálltam 315-ön, és rengeteg vevő volt 310-nél, látszott, hogy nem fog lemenni addig ----igaz, tegnap nem látszott még ez a hatalmas mai rántás
tegnap lett volna jó elkapni 70 körül, de csak este láttam, mi történt benne, lemaradtam róla de nem merem direktbe mondani, hogy add el, mert önmagához és a "hírhez" képest nagyot ment, ezért nem mondom:) konzum is bosszant nagyon konzumrókafi lett az is, csak tollászkodik a 2300-on
Kisbüfik topikja