még ez is csoda, hogy két órát itt tudtam lenni most nem tudok állandóan figyelni , viszont úgy nem szeretek kötni, így most sok kis finomságot kihagyok
Az a te bajod. Nézd meg 4 kereskedési napja hol volt az est kB alja. nézd meg ma hol mozgott, aztán szorozd ki. Egyáltalán nem kell hozzá nagy pakk. Mások ennel is többet tettek el nem ketten nem hárman. Gondolom ehhez képest akkor te kisebb pénzért küzdesz de rövidebb idotavon. Néha nem éri meg, néha igen. Jó ketkedest.
kiszabadultam est-ből méghozzá gyönyörűen, tegnapi 2K 136.8-assal indítottam 143.8-as eladással, aztán a 140-est sikerült eladni 149-151 közt, aztán szünet, és kaptam 138-on, az kiment 142.4-en, aztán újra kaptam 138-on, de akkor már 135-ön és 134-en is, a két alsó kiment 137.8-on, ésssssss......... újra beszorultam a 138-as vétellel:)) de ugyanaz csinálta ezt az egészet, mint a múltkor? mert mintha tökéletes koppintás lett volna, akkor is a 154-ről lebuktatták 135-ig, ma is, és nem is zárt vissza feljebb szóval akkor holnap 130?
Logikus érvelés.De sokan vannak akik 100 ezer Ft is lenyulnakEzert irtam,hogy gondolkodunk egyformán.Nem tudhatjuk kinek mi jár a fejeben.Masreszt meg van 2.5 Milla jegyezhető részvény és az kb 200 millió.Befektetes,újraindítás stb Csak jobb ezt részvényesek által össze dobni mint saját zsebből.En pl,azt vártam ma ,hogy 100 on zarunk.es kgy ig emelkedhet napi 2-3 Ft-ot.Mind1.Holnap új nap .Meglatjuk az irányt.En meg tartom a pakkom.
Nem tudom ,hogy a nagyobb pakkok hány ajánlatból tévedtek össze mert nem látom. Nem biztos,hogy mindenki úgy gondolkodik ahogy te.Tehat vki gondolhatja azt ,hogy van most 50k ja és eldobja mert nyerőb en van így így.Majd lejegyzett 50 k-t ( tételezzük fel kap annyit).4-5 hónap mire használhatja.Gondolkodhat úgy ,hogy addigra 140-160:rá is felmehet majd mikor hozzáfér eladja.4-5 hónapra befektet 4 millát és kivesz mégegyszer annyit.Ezek csak gondolatok nem mindenki gondolkodik és lát egyformán.
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)