én ma meghoztam a döntést, kidobtam a 65k pakkot 138Ftról, 140-141Ft-on. Nem nézem végig 4x, hogy beragad. Meg a múltkori 106-110 pakk maradéka is repült. Nem tetszik a mozgása, fülesbögre ide, leveses tál oda....
tisztán ma 62 ezer forintot hozott nekem ez a kis "leadó" :) persze, lehet, hogy neki is hozott nyereséget, ha adta, mondjuk ha neki 80-ról volt:) szóval ez a szép a tőzsdében egyik így gondolja, adja másik úgy gondolja, veszi és elképzelhető, hogy mindkettő nyer de én örülök, hogy kaptam és adhattam magasabban végül is a vevők-eladók legnagyobb öröme összejött:)
127-en csak azért nem kaptam, mert bár marha gyors vagyok vételek bevitelével, de nem bírtam az iramot az ajánlatok betételével --- így sikerült a 128-as eladást megfogni aztán bevittem egészen 116-ig vételeket, de már nem volt rá szükség
picit visszatérve a reggeli történésekhez: az a mérhetetlen pazarlás, ahogy valaki adott reggel szinte egy füst alatt megkaptam 134-től 128-ig a forintonkénti 2K tételeket aztán vártam, és 136 után léptem akcióba eladásban egészen 141.6-ig ki az az áll...t, aki így ad? de úgysem fog jelentkezni viszont meggondolandó, ha ezt olvassa, mennyire érdemes "pazarolni" itt is van egy "aranyapa", mint a futurban volt, és ezek nem tanulnak adják, mint a barom, mi meg helyettük nyerünk:)
egy gratuláció mindenképp kijár neked:) mehet-tel együtt én sem vagyok irigy más keresetére, én a magaménak nagyon-nagyon örülök, másé előtt pedig leveszem a kalapom:)
bocs. félreértettem. én 800K db. részvény adás vételére gondoltam amelyből a bevételed származik. nem pedig 800 ezer HUF kp. haszonra. a 800K db. részvény számomra játszós pakknak kicsit soknak tűnt. ezért írtam amit írtam. további szép napot. csak félreértettem bocsánat még 1 szer:) ha igaz örülj a nyerődnek. hidd el nekem nem fáj:)
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)