Írtam egy hosszút, nem eltűnt, nem írom még 1x. Tévedsz, ő egy megszállott, akit beszippantott a tőzsde, semmi hátsó szándék nincs a beírásaiban, vannak itt vagy 20-an, akik viszont céltudatosan manipulálnak ősidők óta, egy külön szélsőbalos-anarchista szekció, lehet találgatni, hogy a Mészi papírokban az arrogánsan felbeszélők közt, ki melyik nick volt, külön csapat, akik tudás nélkül, mondjuk most is agyilag zoknik, szimplán jókor voltak jóhelyen a Mészi papíros beszállóknál szedték meg magukat. Ők veszélyesebbek, gusztustalanabbak nála 1000X.
szóval a különálló ajánlatokat látják? ezentúl majd mindig más fejére állok:) még jó, hogy a tőzsde anonim ---- legalábbis egyesek szerint de hol látják? milyen felületen? én a randomban nem látok semmi hozzárendelést az ajánlatokhoz
Én úgy érzem, mintha te lennél itt az anyánk. De sajnos a részvényes testvéreim már kezdik magukat nagyfiúknak gondolni ezért lázadoznak az anyai esti mesék ellen. De majd rájönnek!
gondoltam, hogy nem megy el több, ha előre beírom, hova állok:) még ez is csoda,:) nem baj, lesz jövő hét is az időjósok szerint közepesen jó nap lett:) neked Stív?
Én szeretlek Éva! Meg titkon mindenki, azért szívják a véred mert ez a szeretet jele. Tűnj el 3 hétre szó nélkül, nézd meg mindenki hogy fog rinyálni utànad 😉
Lassan egyre több eladó lesz 118-ig,akik eladtak napira azoknak majd valahol zárniuk kell... Jó köröket futottál ma is,de azért óvatosan a szűk vételekkel.... Csak a különálló ajánlatodat látják, kettőbe vagy a másikra téve leshetik a 2K-s kötéslistát :)
Tribuszernét a magyar gazdaság 1990-es évek eleji összeomlásakor bocsájtották el a bányától. Egy ideig újságíróként dolgozott, majd munkanélküliként kárpótlási jegyekkel ügyeskedett: a kárpótlási jegyhezjutott, de azzal mit kezdeni nem tudó emberektől nyomott áron megvásárolta a jegyeket, majd azokat magasabb áron, olykor jelentős haszonnal adta tovább. A jegyek jelentette lehetőségre egyre többen felfigyeltek, így ez a pénzforrás 1993-ra kezdett bezárulni. Ekkor fordult Tribuszerné a piramisjáték felé.
Tribuszer Zoltánné Aranyos Margit(1952) a rendszerváltozás utáni Magyarország egyik legsikeresebb és legismertebb pénzügyi szélhámosa. Vállalkozása a piramisjátékok logikáját követte. A bankbetétek kamatait jóval meghaladó hozamot ígért befektetőinek, a lejáró befektetések "hozamát" az újabb befektetésekből fizette ki. Nevéhez fűződik a rendszerváltás idejének legtöbb embert érintő pénzügyi botránya.
Szerintem ha nem beteg, akkor valami komoly csalásnak akar megágyazni. Most elhiteti hogy tud. Aztán mikor jön a Béten az igazi rossz idő, elkezdi sztárolni magát, hogy ő a király broker, és mindenki rábízza a pénzét. Aztán majd azt látjuk, hogy Részvény Évit keresi az Interpol 😃 Ui: én szeretem olvasni amiket leír. De hogy szerintem se százas az tuti.
jelentkezzen már valaki, aki ezt a folyamatos "céltáblát" szívesen olvassa :D ki az, akire a kollegina annyit hivatkozik, hogy azoknak írja, akik ezt kérik sőt elvárják tőle? Én pusztán annyit tapasztalok (amellett, hogy konstatálom, őrült idő megy el ezzel a kereskedés mellett/után a semmire), hogy minden ilyen csakéskizárólagaljcsúcssikerszéria ömlengés vörös posztó szinte mindekinek, azonnali támadási felületet biztosítva, ami az ilyen elvtelen dumákhoz vezet, amikor a kollegina önmagából kivetkőzve pocskondiáz mindenki, ha a kételkedés szikrájának hangot mer adni :D Szóval, jelentkezzen, ki az, aki mindezt szabályosan (el)várja :D Egy szavazással fűszerezve: -like: kamu, nem igaz, valami komplexus és folyamatos bizonyítási kényszer van a háttérben -dislike: Kosztolányi, Livermore Buffet és Belfort egyszemélyes reinkarnációját tisztelhetjük a fórum virtuális hasábjain
aha, értem szóval az állandó hazugsággal vádolás viccelődés na jó, mennem kell, beírom, hova álltam be eladásra a megkapott vételekkel: 117, 117.6 és 117.8-ra majd este kiderül, elment-e további jó viccelődést
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)