Hetesen is úgy néz ki, mintha óvatos felhalmozásban lenne, ami optimista jelzés az a középső BB szalag nem metszése lefelé, viszont a túlvettséget még mindig nem oldalazta ki ezen az idősávon, ez látszik az MA200/50/14 egymás alá/fölé rendeződéséből. Kérdés csap-e még egy kanyart a középsőig? Naposon látom mire gondolsz, egy emelkedő háromszög. http://keptarhely.eu/view.php?file=20190810v00qnu82g.png http://keptarhely.eu/view.php?file=20190810v00qaikz5.png
"szerda, 10:56
előzmény:
stolz
Zölddel a 4 éves trendvonal, szimmetrikus háromszög lenne talán a legvalószínűbb folytatás. " Aki ekkor ránézett jól járt, de tegnap is mindig az első gondolat a jónál maradtam, ami ez volt.
Szeretném megköszönni Otp chartjaidat. Valahogy az a 3szög látszott a legvalószínűbbnek, így a pakkom felét 680-on, másik felét 750-en eladtam. Most beszállót fogok keresni. Thx
1 szavát ne higgyed Hathornak-:)XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Szerintem meg ő volt az öntögető, amikor azt írja, hogy 1 db-ja van, meg TA-san hókuszpókozik lefelé, akkor már csorog a nyála a vételre, már mindenki kiismerte, de próbálkozik azért, hátha-:)XDDDDDDDDD Mondjuk tényleg közel volt a csúcshoz az a 115 vétel, de akkor még nem lehetett látni ezt a borítást záró előtt, ami manipuláció volt a betartott darabokkal, ez a vételre felkészülés első fázisa.
Nem szoktam belefolyni, de most épp nagyon ráérek olvasgatni a topikot, én szeretem Éva beírásait, őszitén mondom! Hogy igaz e vagy sem a kötései, nem gondolkodom rajta. Szívesebben olvasom a meglátásait mint sok másét. Egyébként meg már egy kultuszt avanzsáltatok belőle :D Egy biztos, valamit jól csinál.
az a baj, hogy úgyis a magam feje után fogok menni, el nem tudom képzelni, hogy van 110-ről és ne vegyek bele akár 105-ön ma az eladások után már közelítettem az 50K-hoz csak /tegnapelőtt 97K-m lett/de mára már megint 62K-m van viszont a nagy mennyiség tényleg idegesít
nem tudok mást tenni, mint veszem lefelé Stív ma rámszólt, hogy túl korán kezdem visszavenni 115.6-nál, de végül is kaptam 110.2-ig minden forintnál, de lehet, arra értette, hogy akár 20 forintot is érdemes lenne kihagyni ilyen papírban, ahol mindig borít valaki nem tudom egyelőre hosszú hetek óta ebben kerestem a legtöbbet, érdekel is a papír mit tanácsolsz?
és ezzel kapcsolatban: szerintem igen jól teszem, ha 2-3000 darabos vételekt 5-6 forinttal feljebb elkezdem adni, nekem ez sok kicsi sokra megy alapon nagy nyerőt hoz nap végére ma csak 60 ezer nyereségem lett, de hát ez van a jövő hétről fogalmam sincs, mi lesz a futurban
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)