egyelőre nem az én nickem az, ami ha bármelyik topikban felmerül, mindenki csak legyint rá :) talán pompi mester van még veled egy kedveltségi szinten :)
Strucc, én biztos vagyok benne, hogy sokan sokkal több nyerőt tesznek el nem hencegni szeretnék a nyerőimmel, hanem dokumentálni, mennyit lehet naponta kihozni kispapírokból sokat, ha a sok kicsi sokra megy ---- alapot vesszük én mindig így csinálom nem szeretek nyerőt ott hagyni egy napra sem, mert nem tudom, mit hoz a következő nap /lásd trump beszólásos politikáját és a kínaiak idegességét ---- vagy akár csal lásd futurban az "1 disznót" , hogy tőzsde általános szintjénél mélyebb szintet említsek /
már írtam bubunek, hogy nem biztos, hogy tanulságosak a beírásaim, legfeljebb azoknak, akik hasonlóképp kereskednek, mint én ennek ellenére, ha van meglátásom egy papírban ---- jós nem vagyok ---- azért beírom holnap én futurra fogok koncentrálni a terveim szerint, mert egyrészt nagyon sok van belőle, másrészt még több lesz belőle, ha az "1 disznó " újra megjelenik benne én lúd leszek, azaz veszek tőle
ha visszanéznénk az utolsó 25 beírásod --- amit nem teszek meg, mert van az a szint, ami alá nem megyek ----- szerintem másról sem szólt, mint hogy engem szapulsz, rágalmazol, személyeskedsz ---- szóval ki szemetel itt? nem te? ki fogsz kopni szerintem már nem csak nekem van elegem belőled
ott is szoktam olvasgatni, sőt más topikokban is, köszönöm az ajánlást. de feltűnt (remélem neked is), hogy sehol senki nem tolja ezt a dicsekvős, naponta többször, de legkésőbb este mindenképp beírom hogy milyen ügyes vagyok stílust. de ok, látom, hogy tényleg van pár ember, akinek ez bejön. mások az értékrendek.
ez egy általános kisbufi topic, ahogy a cimében is van, itt mindenről lehet írni. Vagyis Éva nem egy KONKRÉT részvény topicot "szemetel " tele - hanem egy mindenes topicot. D e van egy másik kisbüfis topic -Éva mentes - ott nem kell átugrani az irásait, esetleg olvasgassál ott.
ja, rémlik talán gáz vagy olaj certiben vitáztunk erről, de szerintem ne kezdjük előröl.... gondolom, mindketten évek óta nyomjuk, te úgy gondolod, én meg nem, én akkor ezt már elengedtem.
többször többen javasoltuk/kértük már erre. ott aztán irogathatna, a pár lelkes rajongója meg olvashatná, de másokat nem zavarna feleslegesen. sőt topikgazdaként kitilthatna mindenkit, aki meg meri kérdőjelezni az "én minden nap nyerek" mesedélutánokat. de nem, ő azt élvezi, ha egy olyan topikot szemetelhet tele, ahová mások, másról is írnak, így sajnos óhatatlanul is beleütköznek az irományaiba.
és persze már megint úgy tűnik, dicsekszem pedig most csak azt szeretném, ha ez a rágalmazó társaság lekopna rólam mindig beírom az igaz kötéseim, és beírom a beragadásaim is és előbb-utóbb kijövök a beragadásokból, de alattuk is kötök, ha bízom egy papírban nem tudom, hogyan tudok segíteni másoknak a beírásaimmal, de bubu szerint nem tudok pedig néha úgy érzem, tudok például most a richterbe való beírásommal, bár lehet, nem tudományos, de vállalom
köszönöm szépen csak kötögetek az fáj, amikor bejön egy állandó ugató és megpróbál meghazudtolni, erre beugrik egy másik, hogy micsoda jó vicc, csak én nem értem a humort a kétkedésedre annyit tudok írni, hogy 2018 elején állandóan nekemugrottak, hogy hazudok, amikor beírtam, hogy januárban 2 milliót kerestem erre jött egy tőzsdetalálkozó nálam, a lakásomon, ahova végül is eljött 5 ember megmutattam a számláim állását, csak kettőt nyitottam meg nekik, az egyiken 1, 6 millió nyereséget láthattak, a másikon 560 ezret ez 2 milló 160 ezer nyereség volt 2018 január hónapban a harmadik számlát nem nyitottam meg nekik, azon csak 360 ezer nyereség volt de tudod, mi a vicces? az az ember, aki itt volt nálam és látta a két számla nyereségét, a találkozó után azt írta: Éva valóban nem hazudott, 1 millió fölötti nyereséget ért el --- és ezzel nem hazudott, csak alámvágott a találkozón meg nekem támadt, miért dicsekszem a tőzsdén mondtam, mert tetszik, hogy sikeres "óvodás" vagyok a többiek, akik itt voltak, beírták, hogy nem hazudtam, tényleg 1,6 millió nyereséget láttak a számlákon na aztán ez az ember szinte lehetetlenné tette, hogy ott maradjak a topikjában állandóan szabályokat kreált, mit lehet, mit nem lehet, tiltott, törölt, végül úgy gondoltam, átjövök zsoltee topikjába szerintem jól döntöttem de a támadók mindig jönnek de azt köszönöm neked, hogy nem hazudtolsz meg és kedves tőled, amit beírtál
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)