nem értem, milyen 1-2 forintok? ma 101-es 3000 darabot 109-en kezdtem adni és így haladtam szépen, 102-es 3000 darab, ---- és így tovább, 103-ról volt 3000 darabom, 104.2-ről 4000, 105-ről szintén 3000, 106-ról 2000, 107-ről 2000 az 1-2 forint?
Köszönöm az érdeklődést, a nyári megfázáson kívül minden oké. Ha van időm akkor inkább olvasni szoktam a hozzászólásokat :) . Eur/huf, keg topikokban szoktam régebben pörögni. Utoljára a KEG törlés előtt még gondolkoztam,hogy összeszedem az alvó részvényeket a kicsiktől...De aztán valahogy időm se volt erre meg nem is olyan egyszerű innét szervezkedni. Röviden ez több lett volna egyszerű ügyintézésnél. Aztán a vége törlés lett.. . Mostanában nincs eur/huf pozim, most dow indexben vagyok. Nem semmi mozgások vannak.. Ha lezárom mindet akkor csak a hazai tőzsdét fogom nyomni, ez a terv.. . Tegnap volt 3 köröm a futurba, 10 ezret vettem csak sajna hamar eladtam. Nem mindig a legjobb döntés ha napon belül kereskedünk. - Egy ideje csak futurba,estbe meg opusba kötök...
én azokat a 1-2 forintokat nem értem, miért nem vársz egy kicsit.......? vagy azért mert minél hamarabb zárni akarod a pozit.......azért ma foghattad a 2-3 K-al a futurt nehezen indult be..
dehogyis:) ma már csak 69K-m van belőle:) van richterem, ott1-em, est-em, set-em még bőven portfolio-érték szerint még 7 millió van futurban az a szerencsém, hogy 111-től lefelé gyorsultam be vétellel benne
épp most írtam zsoltee-nak, hogy mennyivel csinálom egyelőre ja, és én soha nem "dugózok", mivel 2-3-5-K-kat veszek és még ravaszabbul, általában 2K-val adom egy-egy helyen eleve utálom az olyanokat, akik 20-30K-val beugranak valahova olyankor jön az asztalrugdosás:) mert olyankor szoktam eléjük ugrani eladásban, persze, csak ha megéri előttük eladni
nem, még nem aktiváltam, még mindig a 14 millióval kereskedem csak de már itt áll a nagy pénz, csak nem bízom még magamban annyira, hogy nagyon kezdjek nyomulni
Csak ne dugozd le előre a könyvet szintenként ha már ekkora tételekre váltottal Éva, mert az kis forgalmú napok esetén fordítva is elsülhet ha riasztó méretű pakkok vannak a fogalom méretéhez képest . Ezt jó tanácskent ;)
de minek???? 100 dik ez is már , két nap után lehet tudni ki az mert évek óta ír :)) hagyjuk is a témát , élni és élni hagyni ezt mondatja ebben az esetben is
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)