A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Random meg kevesebbet küldött a Nav felé.
Ott se okés minden.
Vezetem egy füzetben a kötéseimet ,ezeket a számokat adtam meg a könyvelőmnek.
Mindig így csinálom..Ha nem jó akkor menjenek ellenőrizzék le a brókercégeket.
A nav örülhet,hogy több lett a nyereségem.
Jövőre már nem szeretnék könyvelővel szórakozni.
Meg kell mutatni a kötéseket pontos dátummal, értékkel és mennyiséggel. Az IT-t nehéz becsapni. Ha rendőrségi ügy lenne belőle, akkor még azt is meg tudják mondani, hogy mikor és honnan adtad a megbízást. Ilyet törvényesen lehetetlen ma már megvalósítani. Sok sikert, ha igazad van, akkor ki fog derülni.
Vicc,nekem még a járulékos költségeket is bevételnek könyvelte el a NAV.
Így nagy zöldség lett belőle.
Helyesen javítva,elküldtem inkább könyvelővel.
Másfél hete már nincs számlám ezeknél,ez is csak másodjára sikerült csak.
Nem kicsit meglepődtem,hogy milyen ócska számítógépeken dolgoznak itt az ügyintéző nők.
Budapesten nem vették fel a vidéki banki ügyintézőnek a telefont, ezen a vonalon nagy fejetlenség van.
KBC rendszerében részvényem beszerzési értéke sokkal alacsonyabb, mint a valóság. Többször jeleztem a problémát, de nem módosították az értéket. Ebből adódóan az általuk számolt nyereség sokkal nagyobb a valóságnál.
Mit tehetek?
NAV az általuk szolgáltatott adatokból készíti a bevallást.
Most már legalább ez olvasható.... grrr
Ezúton tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy 2017. május 4-én a délutáni órákban (körülbelül 16:00-tól) technikai okok miatt a kereskedést tiltottuk, Ügyfélszolgáltunk telefonon nem elérhető.
Belépni be tudok, te kötni továbbra se....
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link