A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Erre nem tudok válaszolni. Nekem havonta 1 tranzakcióm van, külföldi részvényeket tartok, kincstárjegyet, etf-et. Az osztalékok pontosan érkeznek be. Minderre a KBC-t megfelelőnek tartom.
Sziasztok!
Brókerválasztás előtt állok és én a KBC Equitasra gondoltam. Első sorban online kötnék. Annyit már látok, hogy deviza és cfd nincs. Mi a tapasztalatotok? Pozitív is jöhet :) köszönöm
Ezúton tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy 2017. július 3-án körülbelül 9:20-tól 9.53-ig technikai hiba miatt a BÉT prompt és BÉT határidős kereskedésben fennakadások voltak.Körülbelül 10:17 perctől újabb technikai hiba miatt további fennakadások vannak, ezért a tőzsdei megbízások nem tudjuk fogadni.A technikai hiba a Fióktelepünkön kívül álló, külső okok miatt áll fenn, kollégáink annak elhárításán a külső szolgáltató szakembereivel folyamatosan dolgoznak. Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük! Megértésüket köszönjük!
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link