A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
A céggel teljesen. Nagyon olcsó, kbc nél sokat tdt-ztem nagyon, mikor kiszámoltam RC-s kondíciókkal mennyi pénzem lenne, 2 napig kerestem az állam a földön. 7*-es tőkeáttét, szenny papírokat lehet dtd shortolni... Többet kívánni nem lehet.
Egyedül a Randi felülete nem teszik, ezért továbbra is a PETI-ben nézem az adatokat.
Én is megyek a TESCO-ba, még ma.
3929 lett a számom. :)
Megköszönöm a KBC-nek az eddigi korrekt kapcsolatot, de úgy látszik, hogy mára már nem ma vagyunk, akikre fókuszálnak.
Egyébként nekem nagyon úgy tűnik a dolog, hogy itt szándékosan terelik át az ügyfeleket a Randomhoz. Előnytelen módosítások egész sora, majd megjelenik a "megmentő", aki még hajszálnyival kedvezőbb feltételeket is kínál, mint előde. Ennyi lökés kell a lusta ügyfeleknek, hogy megmozduljanak.
Azon viszont elgondolkodtam, hogy mit jelent az ha szerződtem valamire amit július 1-től nem teljesítenek???
A KBC szerződés felmondásának tekinthető? nem, hiszen annak formai követelményei is vannak.
Akkor milyen alapon nem teljesíti július 1-től a megbízásainkat?
Megszünteti egyoldalúan a szolgáltatását? akkor miért kerül pénzbe elvinni a papírokat (transzferdíj)?
Logikailag nem tiszta még minden.
1702, nektek felajánlottak Silver díjcsomagot 100 millás forgalom teljesítése nélkül, ok. És mit csinálnak amikor kihúzod a 100 millás kötelezettséget a szerződésből amit eléd tolnak?
vagy azt nem lehet hogy lásd hogy hazudnak, és nyíltan átqrnak?
nem tudom, hogy mennyi távozott, ha Te bármilyen adatot tudsz, azt csak fenntartással lehet kezelni, mert vagy EQ-tól mondta meg vki, =?, vagy Te magad is ott dolgozol, =?, vagy csak a haver mondta =?
ehhez képest meg tudom neked erősíteni, hogy el hozok egy nyesz számlát, amin sok száz % hozam van (szándékosan nem írom le pontosan, de nem pár száz), na most ha ezt extrapolálod 10-20 évre, meg eddig is után számolsz, nem 2 fillér forgalom volt, meg lenne még rajta.
De a gond nekik nem is ez, hanem hogy a versenytársat megerősítik, az egy bizonyos szint után el kezd látszani a top 10-ben, és még több ügyfél számára válik vonzóvá... A randomnak angyali, a kbc-nek örödgi kör. Stratégiailag elhibázott lépés rövid távon is, hosszú távon meg végképp.
A KBC-t egyébként tudomásom szerint nem a magyar beva biztosítja, hanem a belga megfelelőjénél kell utánanézni, a randomot a beva. Egyébként nyilván nem lesz szükség egyikre sem, bár 2008-2009 fordulóján utánakérdezgettem pár dolognak, mert éppen az volt a trendi, hogy nyugati bankokat kellett feltőkésíteni (köztük a kbc-t is).
"Azt hogy nagyon bizonytalanok lennének, nem állíthatom, 20 m távozása, havi 25-30 m forgalommal nem kavarta fel annyira őket, hogy bármilyen ajánlattal előrukkoljanak... "
Ja-ja 20 milla biztos nem kavarta fel annyira őket, de kérdés , hogy hányszor 20 millió távozott és fog távozni:-)
Megkérdeztem. Ha nem választ valaki díjcsomagot, akkor nem kereskedhet, de a számlavezetés ingyenes marad...
Azt hogy nagyon bizonytalanok lennének, nem állíthatom, 20 m távozása, havi 25-30 m forgalommal nem kavarta fel annyira őket, hogy bármilyen ajánlattal előrukkoljanak...
Ciao:
Kérnék egy végleges választ, hogy lehet-e július 1. után is az eredeti nyesz kondíciókkal (0,1% jutalék) kereskedni Nálatok, vagy nem. Esetleg az előzmény hsz-ra is egy választ, ha van rá időd.
"Nagyon sajnáljuk, ha bárki a változások miatt elhagy minket, de szerencsére eddig több pozitív visszacsatolást kapunk, mint negatívat."
Nekem még mindig nem úgy tűnik, hogy több a pozitív vélemény, mint a negatív, de a KBC is egy büszke multi a sok közül, akik nyilván nem fogják elismerni azt, hogy hibáztak, mert sérülne a presztízsük, helyette nyomják a maszlagot, amit ők maguk se hisznek el.
Ha elolvasod a kbc-s gyik rovatban a transzfrálást a kbc-s számlára, akkor minimum elvárható , hogy ellentétes irányban ők is így cselekedjenek.
Röviden: faxon kell, hogy a kbc-sek elküldjék a randihoz.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link