A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Én is megyek át. Nincs mese, pénz beszél ráadásul minél többen leszünk ott RC annál erősebb lesz amiből mi is profitálhatunk ( megbízhatóság, új fejlesztések ...stb)
Tényleg benne van lentebb.
A mocskok szépen kitalálták az akciókat tavaly, rengetegen nyitottak kedvezményes TBSZ-t náluk, az volt a mézesmadzag, most borítják a feketelevest. Szemétség és átverés.
Szerintem ez is a céljuk, nem akarnak vesződni a kicsikkel, nem éri meg nekik!!!
A készletértékelés választásának eltörlése hatalmas visszalépés, nem előrehaladás!!!
A nagyokat persze hogy nem érdekli!!
..en is equitasbol randomba..eppen ma nyitottam meg a szamlat..idiota uzletpolitika eredmenye...gratulalok equitas..az a speka ki napi szinten aranylag nagy forgalommal kereskedik, az nagyon megnezi a dijakat is,mar pedig a jutalek attol folyik be aki sokszor sokat kereskedik..
Gondold meg még egyszer, hogy adsz-e nekik még 1 hónapot, ugyanis ők ezt nem szeretnék, mivel július 1-től 1000 Ft helyett 5000 Ft a transzferálás díja és az átutalás díját is megemelik!
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link