A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Erről a UPC jut eszembe, amikor megjelent a piacon a DIGI és elveszítették makacsságuk miatt a az ügyfeleik 35-40%-át.
Azóta már észbe kaptak, hogy hoppá-hoppá piacgazdaság van.... le kéne menni az árakkal,netán jobb szolgáltatást kéne nyújtani, stb, de persze visszavándorlás sokkal nehezebb, (ha volt/van egyáltalán) mint anno az ügyfélvesztésük volt.
Erre a sorsra jut sztem a KBC is.....
Mindenki a piacból él ezért célszerű a környezetet/konkurenciát is szondázni néha.A trader is oda megy ahol megtalálja a számára kedvező ár/szolgáltatás nyújtó céget. Ez jelen esetben az én megítélésemben az RC
Nincs más hátra, hogy elvonuljak a TESCO-ba egy RC szerződés erejéig.
"Azon ügyfelek, akik 2011. június 30-án legalább 100.000 Ft értékű portfólióval rendelkeznek, 2013. december 31-ig garantáltan 0,1%-0,2%-on köthetik meg prompt és 50 Ft-on határidős ügyleteiket. Társaságunknál nincs számlavezetési díj és nem is tervezzük bevezetését."
2013. december 31. még messze van, majd ráérsz akkor gondolkozni rajta, még 2.5 év addig.
mondjuk nem vagyok biztos a nagy elvándorlásban, főleg amikor még most is vannak oylanok akik a bűngagyi és drága cib, otp, erste..stb rendszerben trédelnek.
Még jó, hogy több pozitív visszacsatolást kaptak és telenyomják :) jelekkel a válaszokat. Jövő héten bemegyek hozzájuk a Roosevelt térre, megszüntetem a számlámat, megkapják a csodálatos Digipassukat és utána kereskedhetnek, fejleszthetnek tovább, amerre akarnak...
T. KBC Equitas!
Mi lesz azokkal, akik egyelőre nem változtatnak számlacsomagot? (Azt tudom, hogy nem kereskedhetnek) De amíg nem választok új számlacsomagot, addig számlavezetési díjat sem számláznak?
Kispangit, igen... annak tök mindegy, aki 50-100 millával, vagy még többel tradel.
De marinéniknek sajna számít az az éves szinten pluszban levont 30-40K is....
És ne mondd azt, hogy kevés pénzzel nem érdemes tőzsdézni, mert érdemes. Sőt, ajánlott, hogy a tanulási fázisban lehetőleg ne az egész vagyonunkat toljuk be a piacra.
Azonban kis pénzzel kis haszon fogható, és ha ezt a kis hasznot elviszi a jutalék, a számlavezetés, a digipass-akármi és még ki tudja, milyen címszó alatt bevezetett fizetnivaló, akkor már tényleg nem érdemes.
"itthon meg a Random Capital árai nagyságrendekkel jobbak, főleg, hogy 2 évig garantálják."
Nabazz, és mi lesz 2 év múlva? Áremelés, költözködés megint másik brokihoz?
Tul.képpen tökmindegy, hogy kinél vagy, a lényeg az, hogy eltaláld a piacot, nem?
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link