Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 04. 18. 08:32

K&H Értékpapír (KBC Equitas)  

A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.

link

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2011. 06. 17. 10:57
Előzmény: #696  Törölt felhasználó
Akkor mondom gyorsan: a "félreértést" nem én terjesztem, ma reggel telefonon kaptam azt az információt egyik ügyintézőjüktől, hogy a BÉT fogja általánosan megszünteti a készletértékelést.

A beszélgetéseket rögzítik, utána lehet keresni !
pioca
pioca 2011. 06. 17. 10:57
Előzmény: #695  Törölt felhasználó
Én már megtettem az első lépést.
Kis pénzel játszom ritkán, aránytalan lenne a költség.
A Randinál az alacsony jutalékok miatt olyan lehetőségek nyílnak meg előttem ami eddig nem volt. Kicsi marzson is lesz nyereség.
parkinson 2011. 06. 17. 10:55
Előzmény: #693  parkinson
Már bocsi, kedves KBC Elqrtasz! ez hány %-os emelés ?

Értékpapír transzfer 1 000 Ft Értékpapír fajtánkén

Július 01-től:

4.2. Értékpapír transzfer Értékpapír fajtánként 5 000 F

Adtál másfél hetet, hogy elhúzzunk innen?
Köszönjük
tomalex 2011. 06. 17. 10:54
Előzmény: #687  certibalazs
Persze több pozitív visszacsatolás...Na igen nem mindegy hány embert és kiket kérdeztek. Ha igazán tökösek lennének akkor kiraknának egy szavazást a honlapra. Na ott kiderülne, hogy tetszik-e az ügyfeleknek.
Törölt felhasználó 2011. 06. 17. 10:52
Egyben reagálunk felvetésekre, bocsánat, hogy nem közvetlenül válaszolunk mindenkinek, az nagyon sok lenne, és széttöredezne a beszélgetés.

A díjcsomagok bevezetése csak az egyik oldala az éremnek, a másik oldalon a szolgáltatások bővítése áll. A BÉT sajnos tényleg nem kínál mindenki igényének megfelelő lehetőséget, ezért bővítjük a szolgáltatást, 10 piac becsatornázása pedig elég nagy ugrás szerintünk. A külföldi kereskedés remélhetőleg Nektek, felhasználóknak nagyon simának és egyszerűnek fog tűnni (ez a célunk), ami látszólag nem indokolna változásokat, de elég nagy ráfordítás van mögötte technikai, jogi és üzleti szempontból is. De a lényeg, hogy ugyanolyan egyszerű, gyors és világos lesz a külföldi kereskedés, mintha a jó öreg BÉT-en pörögnénk, csak éppen induláskor is nagyjából 400 részvénnyel lehet kereskedni, amit igyekszünk minél gyorsabban bővíteni. Az nagyon fontos, hogy részvénykereskedésről beszélünk, nem CFD-ről, spreadről és hasonlóa fogadási szolgáltatásokról.

Az elemzési szolgáltatások bővítése nem kizárólag a külföldi piacon is kereskedő ügyfeleknek szól, hiszen az elemzéseket, oktatásokat mindenki ingyenesen igénybe veheti, és nemcsak a már most is elérhető termékekről beszélünk (bővebben itt: link Sajnos ezeket a szolgáltatásokat rajtunk kívül álló, adminisztratív okok miatt csak július 1-től indíthatjuk el, de reméljük tetszeni fognak majd. Mi már alig várjuk :)

A készletértékeléssel kapcsolatban az a helyzet, hogy a piaci trendekkel összhangban áll a dolog, egyre kevésbé jellemző a piacon a választás, de ez tényleg inkább csak technikai kérdés (az adóbevallások saját nyilvántartás alapján történnek), a szolgáltatások bővítése jelentette előnyök mellett pedig eltörpül. Az félreértés lehetett, hogy a BÉT megszünteti, nem ez az oka a változtatásnak.

Hirtelen ennyi, igyekszünk feldolgozni a folyamatosan érkező kommenteket, stay tuned! :)
Törölt felhasználó 2011. 06. 17. 10:51
Előzmény: #691  pioca
Egyébként köszi az infot, hasznos volt.

Van füzetem, de azt gondoltam, hogy az csak azért jó, hogy év végén összevessem a hivatalos, banki igazolással.
Eszembe nem jutott, hogy az adóellenőr orra alá dughatom. :-)
Még egyszer köszi.

Azonban: ettől függetlenül erősen gondolkodom, hogy felmondom a KBC-s szerződésemet.
Törölt felhasználó 2011. 06. 17. 10:49
Előzmény: #684  Törölt felhasználó
Én sem gondolom, hogy full tőkével beszállok ! :-D
parkinson 2011. 06. 17. 10:48
Előzmény: #677  parkinson
Világos, hogy a továbbiakban 3 havonta jön egy kisbetűs értesítés a kondíció "változásról"

Lehet kiutat keresni:link
Törölt felhasználó 2011. 06. 17. 10:48
Előzmény: #688  Törölt felhasználó
Ahogy látom, mindenki a randomot ajánlja váltásnak. Amennyiben érdekelnek a külföldi paperek, melyik céget válasszam, a Ti tapasztalataitok alapján, fontos, hogy baráti árai legyenek, és legyen olcsóbb mint a KBC einstand. Nem tetszik az ötlet, hogy semmiért fizessek, és olyan elemzéseket olvassak, hogy mindenképp venni kell, majd napon belül 4,5 % MÍNUSZ.
pioca
pioca 2011. 06. 17. 10:48
Előzmény: #688  Törölt felhasználó
Azért van otthon a kis füzetem, amibe minden gondosan vezetve van, hogy ha kérik a "csúnya bácsik, nénik" legyen mivel igazolni a dolgokat.
Ilyen füzetecskének neked is lenni kellene. Ha nincs gyorsan szerezz be egyet.
Törölt felhasználó 2011. 06. 17. 10:44
Előzmény: #687  certibalazs
Soha, egyetlen "szolgáltatót" nem hallottam még úgy nyilatkozni, hogy: "igen kedves ügyfél, igaza van, egy jó nagy baromságot csináltunk és ez által rengeteg kritikát kaptunk, sőt jelentős számú ügyfelet elvesztettünk".

Nem írhat mást, csak ezt: "rengeteg pozitív visszacsatolást kaptunk", különben senékbe billenti a külföldi főnöke ! :-)
wyl 2011. 06. 17. 10:44
Előzmény: #674  wyl
ja meg a másodpiaci DKJ vétel eladás sem piackomform.
Ugyanis, ha DKJ-ben vagyok és rv.-t szeretnék vásárolni, akkor előtte el kell eladni a DKJ-t, hogy rv-t tudjak venni. Ugyanis sztem a T+3 vonatkozik erre is.
Tehát jelen esetben a fedezet a részvény vételére a DKJ és ebből az okból kifolyólag a DKJ-t csak T+3 napon kellene visszaváltani.
Tehát egy limitáras megbízást sem lehet berakni (ami esetleg x nap múlva teljesülhetne), amíg el nincs adva a DKJ. Arról nem is beszélve, ha 15h után adódik olyan árfolyam lehetőség, hogy vegyek, de nem tudok, mert még a DKJ-t sem lehet eladni.Ez a rendszer még az anyonkritizált ebroker rendszeren is működik.
Persze ez is pici hasznot hoz a kbc-nek és annál több bosszúságot a tradernek....
Inkább ezeket és hasonló traderbarát fejlesztéseket kellett volna előtérbe helyezni...
Törölt felhasználó 2011. 06. 17. 10:42
Előzmény: #685  pioca
Hmmm... ez érdekes...
Valóban, itt azt írják, hogy nem érdekli az adóhivatalt, mit ír a bank, a Te nyilvántartásod számít.

De el tudod azt képzelni a valóságban, hogy az APEH elfogadja a "becs-szóra-ennyi-volt", adózó által bemondott összeget ?
Mindent igazolni kell valahogy... legalábbis eddig azt hittem ! :-)))
certibalazs
certibalazs 2011. 06. 17. 10:41
Nagyon sajnáljuk, ha bárki a változások miatt elhagy minket, de szerencsére eddig több pozitív visszacsatolást kapunk, mint negatívat.

úgy legyen! :D
én megyek el... :)
pioca
pioca 2011. 06. 17. 10:36
Előzmény: #663  Törölt felhasználó
link
Így a jó.
pioca
pioca 2011. 06. 17. 10:35
Előzmény: #683  pioca
link
A link lemaradt.
Törölt felhasználó 2011. 06. 17. 10:35
Előzmény: #682  Törölt felhasználó
Rémálom lenne:-)

van arra fogadásom hogy a bevezetés után néhány hónappal a tizedét se fogja érni.
pioca
pioca 2011. 06. 17. 10:35
Előzmény: #663  Törölt felhasználó
Akkor amit itt írnak az egy nagy marhaság???
Törölt felhasználó 2011. 06. 17. 10:34
Előzmény: #676  Törölt felhasználó
Lehet ! :-))))
Képzeld el, egy szép napon arra ébrednél, hogy amsterdam vett egy halom "visonkát" a pénzeden ! :-)
Törölt felhasználó 2011. 06. 17. 10:33
Kedves KBC! Az a probléma, hogy a BÉT önmagában egy leszálló ágban lévő, a termék életgörbe lecsengős zskaszában lévő tőzsde. Itt pedig csak az ár számít. A régi PETI-t is a mostani Randomosok csinálták és nem véletlenül álltak tovább. Most ott olcsóbban, jobban, okosabb felületen lehet BÉT-ezni. Ami a nemzetközi elérést jelenti, ma már Magyarországon is számtalan olyan rendszer érhető el, ami nem csak számtalan külföldi részvénytőzsde, de akár CFD-k, indexek, árutőzsdék, és devizák is elérhetőek egy platformon keresztül. Tehát ez egy baromi öngól a KBC-től. Rosszkor, túl későn, rossz termék, rossz célzással sőt drágítva a költségeket, ahelyett hogy akciózás és csökkentés. Mondjuk értem én, hogy kell a pénz mert a cashgyárosok elmentek az IPOPEMA-hoz. Csak ezt nem így kell csinálni, ebből bizony csúnya lemorzsolódás lesz. Szegény KBC!

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek