A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Equitas vicces, betesztem a megbízást és nem látszik a könyvben :(
Ma még semmit nem tudtam venni.
Volt bent jóval magasabb vételi ajánlatom mint az eladói, a szerződés létrejött de nem teljesült és a könyvben sem látszottam.
Valaki tud erre valami választ?? Még nem jártam így sosem.
Egyedül vagyok a problémával?
nyomtasd ki az elég, beküldeni úgysem kell csak a bevallást (1053).
Azért jobb ha kinyomtatod, mert a párosításukat sem kell elfogadnod. Magad párosíthatod a vételeket és eladásokat, hogy a legoptimálisabb legyen az adód. Persze ezt a későbbiekben is figyelembe kell vegyed a következő évi bevallásodnál.
Törölt felhasználó2011. 05. 11. 12:37
Sziasztok, tudna valaki segíteni hogy milyen papírt kell beadnom az adóbevalláshoz? KBC amit küldött hasznavehetetlen... Azt mondják nyomtassam ki.. nem értem miért nem tudják megküldeni mint mások (lásd CIB)
Olyan elszámolás kellene ahol rajta van nyereség veszteség... Köszi a segítséget...
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link