A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
próbáltam a petiből kinyomtatni a nyereség/veszteség elszámolásomat, hát mit mondjak nem sikerült
se print scr-nel, se máshogy
csak én vagyok ilyen béna?
Nem kell állandóan ki-be jelentkezned.
Nyisd meg két példányban a terminált (jelentkezz be kétszer egy böngésző két lapján), az egyiken válaszd a TBSZ-t, a másikon a normál számlát. Én is így csinálom. Csak a böngészőlapot kell váltogatni.
Törölt felhasználó2010. 12. 10. 09:21
10 perce próbálok belépni az Erste (Portfolio Online Tőzsde) számlámra, de nem jön meg ez a rohadék sms. Asszem már értem, hogy miért is jó a Digipass...
Na végre megnyitottam a TBSZ-t nem tudja vki hogy van e valami egyszerű átjárás a két számla között egy gombbal, vagy a menüben vhol? Vagy állandóan ki-be kell jelentkezni, átváltáskor? Digi-passal ez elég kényelmetlen és macerás, tud vki egy egyszerű megoldást?
hát gratulálok a kbc equitasnak az év honlapja (kereskedelmi kategória) elnyeréséért....:))
kezdettől fogva szeretem a petikéjüket, jó, felhasználóbarát, könnyen áttekinthető és kezelhető felület
biztos mindenki tudja már, de hátha akad, aki mégsem:
Tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) 2010. december 1-től meghosszabbított nyitvatartással várja a befektetőket.
December 1-től a kereskedés szabad szakasza 17:00-ig tart, a záróáras kereskedési szakasznak pedig 17:10-kor lesz vége.
Ennek megfelelően a KBC Equitas Zrt. az eddigi 16:25 helyett 16:55-kor zárja az addig le nem zárt TDT pozíciókat.
Sziasztok! Már van egy normál számlám az Equitasnál, de most szeretnék nyitni egy TBSZ-t is.
Ehhez újra meg kell csinálnom az online ügyfél regisztrációt?
Vagy csak e-mailt kell írnom és leküldik a szerződést?
Hát nem tudom ,szeritnem ha SMS-ben kapod a jelszót az éppen olyan biztosnságos, amúgy meg nem kell midnenfélét letölteni meg ismeretlen oldalakon kóvályogni, akkor nem lesz semmi veszély.
Engem csak az zavar ha elhagyom vagy tönkremegy akkor me gvagyok lőve.
Hát én tegnap kaptam meg, nem nagyon tetszik..
Nem tudom miért nem lehetett megoldani SMS-es jelszóval a dolgot.
Equitashoz akartam átmenni, de ezek után lehet hanyagolom őket. Erste szeritnem drága, más megbízható céget ismer valaki? Pl Randomcapital?
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link