A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Hosszadalmas belépési procedúra után nem tudok kereskedni. Van certifikátom, amit reggel óta nem tudok eladni. Teljesen más neve van, mint ahogy vettem (EBOTPTL85 volt a neve, most pedigOTP/EB SWT Open). Eladási megbízásnál ismeretlen hibát ír. Esetleges vételi próbálkozásnál meg programhibával kidob és ezt cseh nyelven közli. Írtam a kapcsolatfelvételi űrlapon, válaszoltak, hogy majd felveszik velem a kapcsolatot. Telefonon elérhetetlenek.
Elhiszem, de en azokat nem ismerem. Azt sem tudom melyiket erdemes figyelni, mert nem ismerem az alaptermekuket. Nemreg keztdem ismerkedni a certikkel, otp, bux, sp500, ezeket figyeltem es kereskedtem, most meg nem tudom. Nemet certiket hol talalom? Ugy ertem egy listat mint az erstenel. certikrol. https://www.erstemarket.hu/termekek/certifikat-kereso
Ha egy ingyenes fórum működik így, azt mondom, rendben. De egy pénzügyi szolgáltatásnál ez elfogadhatatlan. Én még az újrakötött TBSZ-em és megszüntetem ezeknél, a normál számlát meg azonnal, ahogy ki tudom üríteni...
"Jo az ib, csak certik ott nincsenek." . Pontosítok: magyar erste certik nincsenek. Cserébe van több százezer másik kisebb költségekkel a német és francia tőzsdéken.
csak limit... de színezem: csak 24.03.01ig fogadja a megbízást.. nincs GTC/visszavonásig megbízás beszrás az h az ibnél 2003ban volt már trailing stop..értékre és százalékra..
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link