A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
A bejelentkezés utáni kérdőívek és egyéb kötelező adatok kitöltése után miután sikerült belépnem a rendszerbe ,a legelső gomb amit kerestem az a kiutalás fül volt... Még a Nav sem tudott volna jobb kéréseket feltenni,de azért az,hogy egy befektetési szolgáltató ennyire turkáljon a zsebekben,ilyet még nem olvastam sehol,annak ellenére hogy minden átutalás ,bizonylat lekövethető ami a számláról illetve a számlára érkezik..Szerintem itt sem leszünk hosszú barátságban sokáig,sajnos itthon mintha szándékosan terelnék ki a kisbefektetőket (akik rövidebb mozgásokat kereskednének le)a piacinál jobb lehetőségekből,kérdés melyik szolgáltató az amelyik megfizethető,ügyfélbarát és nem horror jutalékokkal dolgozik..Mert én ilyet nem látok ma itthon...
Csak fogom a fejem hogy mi történik! A kbc emailen annyit közölt, az átállással semmi teendő nem lesz, nem is foglalkoztam vele...erre felfordult a világ! Próbáltam elindítani a regisztrációs folyamatot, eljutottam addig hogy emailt küldenek, amire kattintva folytathatom! Hamar dőlt minden hiszen freemail.hu pont karbantartást végez:-) Legutóbb 3 napig nem tudtam belépni... Most is ez vár az szép lesz! A concorde milyen? Azon kívül hogy jó drága?
En ezen a reszletes vagyon nyilatkozaton akadtam ki tegnap ejszaka amikor elkezdtem az aktivalast. Akkor csak korlatozottan tudsz kereskedni. Irtak itt ma tobben is, hogy nem tudnak kereskedni azzal amibol keszletuk van, mert nem lett jo a "befekteto vedelem ertekeles" es emiatt nem engedi a rendszer. Tiszta agyrem. Erstebol kiindulva, ketlem hogy ez itt javulni fog valaha.
Mi f** csináltak már megint, elsőnek random most a kbc.. és mi az hogy levontak nem kevés utalási költséget (a pénzemre) tőlem? mikor nem én kértem a transzfert. ez hogy van?
Múlt héten beszéltem egy erstés ügyintézővel, mivel randomos számlám van ott, de eddig nem használtam mert szerettem a KBC-t. De sejtettem, hogy ez rosszabb lesz, szóval úgy döntöttem az erstéset fogom majd használni. Viszont az ügyintézőnek elpanaszoltam a váltásom okát, hogy ott volt a random, amit átvettek és semmi jót nem tartottak meg belőle, azt mondta tudja, ismerte a rendszert. Most meg ugyanez történik a KBC-vel is. A lényeg, hogy javasoltam neki, hogy miért nem vezetnek be a magyar piacon hiánypótló szolgáltatásokat, mint a tőkeáttétel a sima részvényekre, vagy a rendes shortolás részvényeknél, ami eddig a KBC-nél TDT-ben volt. Szóval szerintem ha jó sokan írnánk nekik e-mailt, amit amúgy kötelesek továbbítani a vezetőség felé, akkor talán el lehetne valamit érni, nem?
Nem csináltam még TBSZ transzfert, csak rákerestem, de lehetséges, hogy csak ezekkel a feltételekkel lehet? (másik szolgáltatónál az állomány számlájával azonos évben nyitott másik TBSZ-re, illetve a 3. év végén és az 5. év végén részkivétként?) ki: 13.21 b) // be: 13.14?
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link