Több mint kétharmados többségben (68 százalék) vannak azok, akik nem támogatják a rendezést, mert azt gondolják, hogy túl sokba kerülne, és azt a pénzt inkább hasznosabb dolgokra kellene fordítani - olvasható a HVG cikkében. A hetilap...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=243424
Annak a kérdésnek, hogy az Orbán mire képes politikai okai vannak és voltak.
Leginkább az UNIOs politikusok és az általuk erőltetett erőszakos mindent átíró temetika a népek semlegessé tételével szemben való kiállás.
Ez a mai Orbán.
Az emberek meg szoktak lepődni azon, hogy a többiek mennyire nem törődnek velük és a véleményükkel.
Talán én vagyok az egyetlen, aki éjszakánként a nickedre riad föl vagy pampáéra.
Veled bármikor tudok normális társalgást folytatni. Nem veled van itt probléma. Mindenki jól tudja tisztában kell lennie, milyen érdekek vezetik a véleményét.
Itt az a kérdés, hogyan viszonyulsz egy birodalomhoz és egy birodalom tetteihez.
Lehet kollaborálni, lehet szembeszállni.
Az biztos, hogy Krímmel kapcsolatban az oroszok megszegték a budapesti szerződést.
Igen óvatosan szerződnék olyan partnerrel, aki kénye-kedve szerint tart be és szeg meg szerződéseket. Nevezheted fóbiának is. Nem hoz ki a sodromból.
"Ha neked muszáj mindent az Orbán szempontjából magyarázni nincs értelme mentális és pszihológiai vitává alacsonyítani."
1. Nekem nem muszáj :)
2. Török Gábor hozta fel, hogy Orbán sokkal több mindent elérhetett volna, ha nem erőből nyomja az elképzeléseit, hanem előkészíti a terepet. Csak hát Orbán erre LÁTHATÓAN nem képes.
Jogod van annyit foglalkozni a trollokkal, amennyit csak akarsz. Én igyekszem nem etetni őket, mert azt tartom a legjobb stratégiának.
Ha nem szereted azt, amit köpködésnek vélsz, akkor ne járj ide.
Biztos van egy tucatnyi más fórum, ahol ugyanilyen köpködés folyik. Én tök jól elvagyok úgy, hogy látogatnám azokat a fórumokat. Ha tetszik, akkor beletörődtem abba, hogy vannak ilyen fórumok és egyáltalán nem hoznak ki az ott leírt köpködések és hátbalövések a sodromból.
Kétharmados többségben a budapesti olimpia ellenzői
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=243424