Remélem az nem probléma, ha én ettől még nem vagyok szomorú :-) Egyébként szerinted nem csinált semmit Zuglóban. Mellesleg ha Győrben, Debrecenben, Zalaegerszegen és így tovább egy fideszes logóval ellátott tejes doboz indulna akkor is a fidesz nyerne.... erről ennyit. Külön szégyen, hogy Győrnek ezek a keresztény értékek....
Szerintem geri személye itt mindegy volt. Ha Győzike indult volna ellenzéki támogatással akkor ő nyert volna. Nekem sajna annyira nem szimpatikus. Zuglóban sem csinált semmit.
Egyébként nagyon naiv aki kormányváltást akar vasárnap egy önkormányzati választáson. :) (Aki pedig ettől fél..., hát az csak féljen!) Vasárnap vagy sikerül megrogyasztani az állampártot, (fideszt, kormányt, rendszert), vagy nem. (Látod, bármelyik használható a 4 közül - milyen rendszerben lehetséges ez?) Ha sikerül akkor van esély egy viszonylag békés váltásra, ha nem akkor kalap-kabát.
Nálad nincs, nálam van. Attól még lehetünk egy tőzsdei oldalon. (Mondjuk én nem szorulok rá az "ellenzék" pénzére, nem is sorolnám magamat oda, mert derogálna).
:) ezt nem hiszem el hogy az "ellenzéknek" még van pénze , hogy egy tőzsdei oldalon kampányoljon. :d Kedves valaki, nincs kormányváltó hangulat. Ahhoz egy akkora válság kellene amit a GY F csinált , amikor lenullázta a baloldalt.
Karácsonyt Miniszterelnöknek!