Nem sokan tippeltünk előre, de én még a választás előtt beírtam, hogy Borkai győz, ha nem lép vissza. Borkai jelentősen kisebb arányú szavazatot kapott, mint öt éve, de ez elég volt a győzelméhez. Az "ellenzéki" jelölt is a magánügyes kormánypropagandát nyomta a családapa kereszténydemokrata orgiája kapcsán.
Na most hogy Geri a polgármester,kiváncsi vagyok milyen új adókkal lepi meg a budapestieket.Éhes a slepp tiz év bőjt után most rászabadulhatnak a feltöltött fridzsiderre.
Győriként gratulálok Karácsonyéknak, viszont szégyenlem a városom, tegnap este óta nem térek magamhoz, ez egy qrva nagy szégyen a városra nézve. Győzött a maffia!
Ahhoz vidéken sokkal komolyabb munka kell. Gyakorlatilag házról házra kell végigjárni az országot, és folyamatos jelenlétre, rendszeres tájékoztatásra lesz szükség. Most minden erőforrás rákoncentráltak a fővárosra és a megyei jogú városokra, nem tudom, mire lesz elég, ha ez az erőforrás az ország egész területén fog eloszlani.
Így van egyetértek :-) De az is bele játszott, hogy a népnek elege volt a FIDESZ fölényből. Most rajta a sor hogy megmutassa, ha jól csinálja borítékolható a 2022 ellenzéki győzelem
jaj csibe, lám mennyi fájdalom és mennyi hülyeség tud összegyűlni egyetlen nicknév mögött, már a látvány is szívszorító. az ember segítene ha tudna, de ezt a poklot neked kell megjárnod.
Sőt! a munkások levonultak a 3-as metró építkezéséről, lezártak 2 hidat az autóforgalom elől, szivárványszínűre festették az utakat az éjszaka, és megkötöttek 6470 billiárd forintnyi szerződést baloldalhoz közeli cégekkel. Már meg is bántam, hogy rá szavaztam...
Hát, ez szerintem nagyon nincs így. Karácsony integratív személy, és felkészült is volt a kampányban. A győzelmét nagyban segíthette, hogy végig intenzíven kampányolt, míg Tarlós gyakorlatilag nem csinált semmit a kampány során. Zuglóban egyébként elért annyit, hogy kordában tartotta az 50/50% fidesz-mszp horrorkoalíciót. Azért, mert ott is békére törekedett háborúskodás helyett.
A villamos is aluszik, - s mig szendereg a robogás - álmában csönget egy picit - aludj el szépen, kis Balázs. Na látod, még a villamos is ünnepelt éjszaka oszt most aluszik egy picit!? :-)
Karácsonyt Miniszterelnöknek!