"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
ALULÍROTT VARGA ISTVÁN A HUN
ÁSVÁNYFELDOLGOZÓ KFT ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓJA – VOLT HUN MINING NYRT.
VEZÉRIGAZGATÓ - AZ ALÁBBI KÖZLEMÉNYT
TESZEM KÖZZÉ, MINT A HRSZ 099/1 BÁNYA INGATLAN TULAJDONOSA:
-
HUN MINING NYRT. FA. HITELEZŐI RÉSZÉRE,
-
A
BARITMIX SUGÁRVÉDŐ ALAPANYAG TULAJDONOSOK RÉSZÉRE,
-
BARITMIX-I SUGÁRVÉDŐ NEHÉZ BETON ALAPANYAG
VEVŐK RÉSZÉRE. 1, A HUN MINING NYRT
FA. FELSZÁMOLÓJA TÖRVÉNYTELENÜL, ROSSZHISZEMŰEN ÉS JOGCÍM NÉLKÜL TÁROLJA BARITMIX-I
SUGÁRVÉDŐ NEHÉZ BETON ALAPANYAGÁT RUDABÁNYÁN A HRSZ 099 INGATLANOKON. A
FELSZÁMOLÓ ÁLTAL OKOZOTT KÁR – ELMARADT TERÜLET HASZNÁLATI DÍJ A PTK.
SZERINT - ÖSSZEGE BRUTTÓ CCA 250 000 000.-
FT. TÁRSASÁGUNK AZ ELMARADT TERÜLETI HASZNÁLATI
DÍJ BEHAJTÁSÁÉRT / 2015-2021/ KERESETLEVELET ADOTT BE A
BÍRÓSÁGON. 2, A HUN MINING NYRT.
FA 100%-OS TULAJDONÁBAN LÉVŐ RUDAFERROX
KFT CSALÁSSAL JEGYEZTETTE BE A FIÓKTELEPHELYÉT A RUDABÁNYA HRSZ 099/1
INGATLANRA, MIVEL NEM KAPOTT AZ INGATLAN TULAJDONOSÁTÓL ARRA ENGEDÉLYT – SŐT
ÍRÁSBAN ELŐZETES MEGTILTOTTAM A FIÓKTELEPHELY BEJEGYZÉST - , A HOZZÁJÁRULÓ
NYILATKOZATOT! A BTK SZERINT
VÉLELMEZETT OKIRAT HAMISÍTÁS TÖRTÉNT, A CÉGBÍRÓSÁGHOZ BEADOTT DR. RÉNYI ÁLTAL
KIÁLLÍTOTT ÉS VÉLELMEZVE DR. KISS GÁBOR ÜGYVÉD ELLENJEGYZÉSÉVEL BEADOTT
FIÓKTELEPHELY CÉGKIVONATRA TÖRTÉNŐ BEJEGYZÉSRE! A CÉGBÍRÓSÁGON TÖRVÉNYESSÉGI
FELÜGYELETI ELJÁRÁST
KEZDEMÉNYEZTEM A RUDAFERROX KFT ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓJA DR. RÉNYI GÁBOR , A
DR. HETÉNYI ÉS TÁRSA FELSZÁMOLÓ KFT TULAJDONOSA, A KIJELÖLT FELSZÁMOLÓ ÉS AZ E-AKTÁT FELADÓ
ÜGYVÉD ELLEN. A DR. RÉNYI GÁBOR ÜGYVEZETŐ A FIÓKTELEPHELYI
CSALÁSSAL AZT A LÁTSZATOT KELTETTE A VEVŐK FELÉ, HOGY A BARITMIX-I
KÉSZLETE PER, TEHER ÉS IGÉNYMENTES!
NEM AZ!!!! --------------
EZ ÚTON IS
BEJELENTEM KÁRTÉRÍTÉSI IGÉNYEMET ------------------------ A NAV NYOMOZÓ HATÓSÁGNÁL ÉS A BRFK GYORSKOCSI
UTCAI NYOMOZÓKNÁL BÜNTETŐ FELJELENTÉST TETTEM A VÉLELMEZETT CSALÁS,
HŰTLEN ÉS HANYAG KEZELÉS , FOLYTATÓLAGOSAN, BŰNSZERVEZETBEN ELKÖVETETT
VÉLELMEZETT BŰNCSELEKMÉNYEK ELKÖVETÉSE MIATT A
FELSZÁMOLÓ, HITELEZŐI BIZOTTSÁG ELNÖK ÉS A RUDAFERROX KFT ÜGYVEZETŐJE
ELLEN! A RUDAFERROX KFT
ÜGYVEZETŐJE DR. RÉNYI GÁBOR ÖNKÉNYESEN –
A KORÁBBI IGAZGATÓK TARTOZÁS ELISMERŐ NYILATKOZATA ELLENÉRE- CCA. 250.000.000.-FT
BRUTTÓ BARIMIX-I ALAPANYAG SZERZŐDÉS
SZERINTI TÁROLÁSI DÍJ TARTOZÁS KIFIZETÉSÉT MEGTAGADTA. A 2011-ÓTA – TARTOZÁS
ELISMERŐ NYILATKOZAT ELLENÉRE DR. RÉNYI NEM FIZETETT – EZÉRT KERESETLEVELET
ADTUNK BE A BÍRÓSÁGRA A TARTOZÁS BEHAJTÁSÁÉRT ÉS ELŐZETES INTÉZKEDÉST KÉRTÜNK A
BÍRÓSÁGTÓL A TELJES BARITMIX KÉSZLETRE MOKK ZÁLOGJOG BEJEGYZÉSÉT, HOGY EL
TUDJUK KERÜLNI AZ ISMÉTELT
ÜGYVEZETŐI CSALÁS LEHETŐSÉGÉT! ------------------FENTIEK
ALAPJÁN MINDKÉT TÁRSASÁG BARITMIX-I SUGÁRVÉDŐ ALAPANYAGA FORGALOMKÉPTELEN---------------------------- AZ ANYAG FORGALOMKÉPTELENSÉGÉT A FELSZÁMOLÓ
ÖSSZEJÁTSZVA A HITELEZŐI VÁLASZTMÁNY ELNÖKÉVEL SZÁNDÉKOSAN ÉRTE EL – A
TÖRVÉNYESSÉG LÁTSZATÁT KELTVE- TÖBB LÉPÉSBEN ÉRTÉKELTE LE 140.-FT/TONNA ÁRRA,
AMIKOR AZ ANYAG VALÓS PIACI ÉRTÉKE 57.-€/TONNA, ÁRFOLYAMTÓL FÜGGŐEN
18-20.000.-FT/TONNA.EZZEL A HITELEZŐI VÁLASZTMÁNY
ELNÖKE ÉRTÉK ARÁNYTALANUL JUTHAT MILLIÁRDOS HASZONHOZ, MEGKÁROSÍTVA A
HITELEZŐKET ÉS A RÉSZVÉNYESEKET! A BARITMIX ALAPANYAGOT RUDABÁNYA HRSZ 099 INGATLANOKRÓL KISZÁLLÍTANI
NEM LEHET! A HUN MINING NYRT.
FA. ÉS A RUDAFERROX KFT TULAJDONÁBAN LÉVŐ BARITMIX-I SUGÁRVÉDŐ NEHÉZ BETON
ALAPANYAGOK NEM RENDELKEZNEK AZ
ÉRTÉKESÍTÉSHEZ SZÜKSÉGES ENGEDÉLYEKKEL:
-
KÖRNYEZETVÉDELMI
ENGEDÉLLYEL, - AZ ANYAG KISZÁLLÍTÁSI ENGEDÉLYÉVEL,
-
MÜT,
BÁNYÁSZATI ÜZEMI TERVVEL ÉS ENGEDÉLLYEL,
-
NINCSEN A
TULAJDONUKBAN LÉVŐ BARITMIX-I ALAPANYAG HITES BÁNYAFELMÉRŐVEL KIMÉRVE A CCA.
5.000.000 TONNÁS EGYBEFÜGGŐ DEPÓNIÁBÓL,
-
A
TULAJDONUKBAN LÉVŐ CCA. 3.300.000 TONNA BARITMIX-I ALAPANYAG PONTOS HELYE NEM
HATÁROZHATÓ MEG, AZ NINCSEN ELKERÍTVE, KIJELÖLVE ÉS TULAJDONOSI TÁBLÁVAL
ELLÁTVA.- A HUN MINING NYRT FA. FELSZÁMOLÓJA IN SITU AKARJA ÁTADNI A HITELEZŐKNEK ÉS A VEVŐINEK A BARITMIX-I ALAPANYAGOT, DE A CÉGENKÉNTI TULAJDONBAN LÉVŐ ANYAG HELYE ÉS MENNYISÉGE NEM HATÁROZHATÓ MEG AZ 5.000.000 TONNÁS ÖMLESZTETT DEPÓNIÁBÓL!MINTHA A FELSZÁMOLÓ A SZAHARÁBÓL ÁRULNA HOMOKOT!TÖRVÉNYTELEN! A BARITMIX TULAJDONOSOK A BIRTOKBA VÉTEL JEGYZŐKÖNYVÉT NEM VETTÉK FEL A RAKTÁROS CÉG KÉPVISELŐJÉVEL, - AZ ÚJ PTK. SZERINT - MELYNEK ÉRTELMÉBEN ROSSZHISZEMŰ ÉS JOGCÍM NÉLKÜLI TERÜLET HASZNÁLÓK.TÖBBSZÖRI ÍRÁSBELI FELSZÓLÍTÁS ELLENÉRE DR. HETÉNYI ÉS TSA FELSZÁMOLÓ KFT A HUN MINING NYRT FA FELSZÁMOLÓI / DR. CSABA ÁRPÁD ÉS WIRTH BALÁZS / ÉS DR. RÉNYI GÁBOR A RUDAFERROX KFT ÜGYVEZETŐJE RÉSZÉRE RENDKÍVÜLI FELMONDÁSSAL FELMONDTAM AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜLI ANYAG TÁROLÁST ÉS KÖTELEZTEM ŐKET AZ ANYAG ELSZÁLLÍTÁSÁRA!MIVEL A MAI NAPIG SEM TERÜLET HASZNÁLATI DÍJ FIZETÉS, SEM ANYAG ELSZÁLLÍTÁS NEM TÖRTÉNT MEG A RUDABÁNYA HRSZ 099 / 1 BÁNYA INGATLANRÓL A BARITMIX-I ALAPANYAG KÉSZLETET ZÁROLTAM!
-
A
BARITMIX-I ALAPANYAGUK NEM RENDELKEZIK:- EU CERTIFIKATTAL, - SZÁLLÍTÓI
MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZATTAL, FENTIEK ALAPJÁN AZ
ESETLEGES BARITMIX VEVŐK ADÁS-VÉTELI SZERZŐDÉSEIT A BÍRÓSÁGON MEGTÁMADOM, MERT
A VEVŐ/K AZ ELADÓ CSALÁSA RÉVÉN
KERÜLHETTEK TULAJDONBA, TEHÁT A SZERZŐDÉSEK SEMMISEK! A BARITMIX-I NEHÉZ BETON ALAPANYAGGAL A PAKS-2 KÖZBESZERZÉSEN ELINDULNI NEM ÉRDEMES, MERT AZT
IS MEGTÁMADOM, MIVEL AZ ESETLEGES VEVŐ CSALÁS ÚTJÁN
JUT AZ ANYAG TULAJDONJOGÁHOZ!! A HUN MINING NYRT FA ÉS A RUDAFERROX KFT BARITMIX-I ALAPANYAGA NEM PER, NEM TEHER ÉS NEM IGÉNYMENTES, EZÉRT - A PER, TEHER ÉS IGÉNY MENTESSÉGET ÁLLÍTVA - 15 ALKALOMMAL AZ EÉR GOUVERMENT HIRDETÉSI RENDSZERBEN - 2015-2020 KÖZÖTT - A VÉLELMEZETT CSALÁS BÜNTETŐ JOGI TÉNYÁLLÁSÁT VALÓSÍTJA ÉS VALÓSÍTOTTA MEG DR. CSABA ÁRPÁS ÉS WIRTH BALÁZS FELSZÁMOLÓBIZTOS, VALAMINT DR. RÉNYI GÁBOR A HITELEZŐI VÁLASZTMÁNY ELNÖKE ÉS A KÉT HITELEZŐI VÁLASZTMÁNY TAGJA DR. KISS GÁBOR ÜGYVÉD ÉS DR. MENCZ JÚLIA. FENTI VÉLELMEZETT BŰNELKÖVETŐK A - BTK SZERINT - A VÉLELMEZETT SOROZATOS BŰNCSELEKMÉNYEKET EGYÜTTESEN KÖVETTÉK EL - A 3 FŐS HITELEZŐI VÁLASZTMÁNY - ÉS A KÉT FELSZÁMOLÓBIZTOS EZÉRT VÉLELMEZETT BŰNSZERVEZETBEN ELKÖVETETT BŰNCSELEKMÉNNYEL GYANÚSÍTHATÓK! BUDAPEST 2021.09.23.
VARGA ISTVÁN SK. ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ, HUN MINING NYRT. FA HITELEZŐ, BARITMIX-I RAKTÁROS
Tisztelt Részvényesek! Varga István a Hun Mining Nyrt fa volt vezérigazgatója nem dolgozott soha a megnevezett élelmiszer iparban. 1967-1984 között a Zuglói Vegypapírgyár vezetője volt. 1984- 2007 WIKING YACHT KLUB hálózat / Duna - Tisza / alapítója, http://www.wiking.hu Magyar Kikötő Zrt alapítója Nyugdíjba vonult 20017! 2008- 2010 Pólus Cégcsoport műszaki vezérigazgató helyettese, 2010-2012 Genesis Energy - Hun Mining Nyrt IT kutatás fejlesztésért felellős alelnök, http://www.hunmining.hu 2012-2015 Hun Mining NYRT IT alenök, vezérigazgató, 2015-2021 Hun Ásványfeldolgozó KFT ügyvezető, http://www.hunasvny.hu http://www.heavyconcrete.eu 2018- 2021 Hun- Bányászat K+F+I KFT kutatási igazgató http://www.aranybanyaborzsony.hu Tisztelettel Varga István
Elnézést, nem akartam turkálni a zsebedben. De 5-10 forintokat ajánlottál itt több 10K-s csomagokért, tehát akaratlanul is tanúja voltam/voltunk az ajánlataidnak. A károd és hasznod sem érdekel. Előbbiből nekem is van/volt jócskán. :) Csak ugye feltűnt, hogy nagyon felfelé várod, és mindig azt sejteted, hogy tudsz valamit. Mivel választ nem kaptam a - szerintem - logikus kérdéseimre, ebben igencsak kételkedem. Természetesen várunk, mi mást tehetnénk. Csak úgy tűnik, az ígérgetéseknek semmi alapja nincs. De persze itt a fórumon nyilvánosan is megkövetlek másfél hét múlva, ha igazad lesz. :)
Kedves VI! Üljön le olyanokkal tárgyalni, akiknek van pénze, lehetőség szerint ne baloldalon. És akkor nyugodt környezetben segíthetne a kisbefektetőin.
Elmondanam hogy egyetlenegy papirt sem vettem olcson sőt meg nem is mostanaban hanem meg a regi időszakban anno 2006-2008 környeken akkor meg ertekes volt . Rosszul tudod de ez az en karom lessz nem a tied! Majd meglatjuk hogy mi lessz rövidesen!
Köszönöm a választ, de engem nem győzött meg. Ahogy én is írtam, a Hun Mining Nyrt.-nek semmi köze az Ön cégeihez, semmi értelme sincs összemosni őket. A bányászat az Ön privát biznisze, ide linkelni őket nincs értelme. Megértem, hogy fáj a 10 millió értéktelen részvény, de nem látom, hogyan tudná a felszámolást visszafordítani, és a céget megmenteni. Hiszen Ön szerint is csak a baritban bízhatunk/-nánk, aminek "értékesítése és exportja" 7 éve áll. És semmi garancia nincs rá, hogy nem fog további 7 évig állni. Legalábbis, ami a török projektet illeti. Paksról az a véleményem, ha valami Fikuszos tótumfaktum az importban lesz érdekelt, majd importálnak. Ha mégis a Hun Mining Nyrt. baritja kell, szvsz lenyúlják sz@rért-húgyért. Ebben a felszámolóbiztos tuti partner lesz. Tudok olyanról, hogy egy céget nem akartak eladni Méhszarosnak, és 2-3 héten belül meg is érkezett a beígért NAV ellenőrzés. Na ide még őket is meg lehet spórolni. Arról nem is szólva, hogy Ön a barit tárolásáért fizettetni akar a Hun Mining Nyrt-vel, szóval, ha lesz pár forint, Ön sokkal előrébb fog állni a sorban, mint a tulajdonosok. Kíváncsian várom baritos kolléga reagálását, aki jó pár részvény felporszívózott olcsón, és ha bukik, akkor max. pár százezret, de ha valami csoda folytán mégis lenne valami, nyugdíjba mehetne. Szóval, lelkesedni fog az akasztófa alatt is. :)
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: