"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
Talán a végrehajtói maffia lebukásával, vizsgálat alá kerül a hunmining ügye is. Már csak a Vezérben bízhatunk, hogy bevonzza a nyomozásba a történetünket.
Írja le, meddig várjanak a tisztelt részvényesei. A csodálatos aranybánya videó nem meggyőző. Egyébként a Genesis, Novotrade sztori után miben bízott, amikor részvényes lett? Mentse meg azokat, akik bíztak az álmokban.
Tisztelt Részvényesek! Tudom, hogy már mindenki - minden részvényes - szkeptikus a Hun Mining Nyrt fa. felszámolásból történő visszafordítására, de van még esély! A Hun Ásványfeldolgozó KFT-nak egy kézben cca. 10.000.000 db részvénypakettja van, a várható rendkívüli közgyűlésen a kapcsolat vállalkozások és baráti szándékú , józan gondolkodású bányász részvényesekkel együtt 53%-os többséget tudok garantálni! Nekem van a legnagyobb veszteni valóm, tehát az ostoba fikázást, meg a rényivel való összehasonlítgatást kérem mellőzni! A bányászok nem fehérgalléros bűnözők, ma szakszerűen nem intellektuális bűnözők, hanem becsapott befektetők! Szinte mindenki az 2006 körüli időszakban vásárolt a rényi - féle bagázstól félrevezetés és csalás útján vélelmezett hatalmas nyereség reményében részvényeket! Ne akarják már ezt a bányász befektetők nyakába varrni! Az esély a Hun-Bányászat K+F+I KFT 100-os, vagy többségi részvényeinek értékesítéséből keletkező forrás felhasználása a Hun Mining Nyrt. fa. hitelezőinek kifizetésére valós lehetőség! A felszámolási eljárás jelenlegi állása: 1, A felszámoló az első visszautasított / először az I. fok, majd a II. fok utasította el, mert nyitott kifogások jogerős lezárásig nem lehet zárómérleggel lezárni a felszámolást - zárómérleg után azonnal - változtatás nélkül - ismételten beadta a 2. zárómérleget. Értelemszerűen ez is ellesz utasítva! 2, A Hun Ásványfeldolgozó KFT a Rudabánya HRSZ 099/1 bányaingatlan 1/1 tulajdonosa két keresetlevelet adott be a Bíróságra: - Hun Mining Nyrt fa. tulajdonát képező 1,8 m tonna Baritmix-I alapanyag rendkívüli felmondása és az anyag elszállítási kötelezettségnek a felszámoló nem tett eleget, ezzel a terület jogtalan használata - beruházás akadályozása -miatt keletkezett cca. 220 m Ft perérték terheli a felszámolót. - A Hun Mining Nyrt fa. 100% tulajdonában lévő Rudaferrox KFT dr. Rényi Gábor ügyvezető önkényesen megtagadta a korábbi 5 leány ügyvezetői által aláírt - és tartozás elismeréssel megerősített tartozásokat - összesen 1.5 m tonna Baritmix-I alapanyag tárolási díj kifizetését. Erre rendkívüli felmondással felmondtam a tárolási szerződéseket és köteleztem az anyag elszállítására az ügyvezetőt. A Ptk. szerint ez időszakra is - idegen tulajdon önkényes használata - miatt terület használati díjat számláztam ki a Rudaferrox KFT részére. Az ügyvezető a számlát visszaküldte vitatta, ezért keresetlevél lett belőle és cca. 290 m Ft elmaradt tárolási díj és terület használati díjat kell a Bíróságnak megítélni! Összefoglalva: A a kifogások , a perek jogerős végzéséig a felszámolást nem lehet lezárni! A BRFK és a NAV Nyomozók kiemelten foglalkoznak a telje Hun Mining Nyrt fa. felszámolási eljárás átvilágításával, mert: - bizonyítani tudom azt, hogy nem a számítógépes felszámolói sorsolással döntötték el a felszámoló kijelölését, hanem a dr. Rényi már hónapokkal előre eldicsekedte a dr. Hetényi kijelölését! - Bizonyítani tudom a dr. Csaba Árpád felszámoló biztos és dr. Rényi a hitelezői választmányi elnök törvénytelen összefonódását, - az EÉR Gouverment hírdetményekben 15 alkalommal - 5 év alatt - hamisan és félrevezetően állították be azt, hogy a tulajdonukban lévő Bartimix-I alapanyag per, teher és igénymentes. - Törvénytelenül - a törvényesség látszatát keltve 120.-Ft/tonna árra értékelték le a Baritmix-I alapanyagot. - A Baritmix-I alapanyag mai világpiaci ára - az EURÓ változása miatt - 20.000 - 22.000.- Ft / tonna körül mozog, tehát a 120.- Ft/tonna helyett a valós érték ennek sokszorosa. - A Hun Ásványfeldolgozó KFT az elmúlt 3 évben cca. 100.000 tonna anyagot értékesített a Baritmix-I alapanyag készletéből - bank átutalással fizetve - 57.-€/tonna áron. - Nyilvánvalóan Rényit akarják kistafírozni és cca. 200 m € nyereséget kivenni a Hun Mining Nyrt-ből a felszámolással és a hitelezőket és a részvényeseket akarják kifosztani! NEM FOGJÁK! BÖRTÖNBE FOGNAK MENNI! A VÁRHATÓ BÜNTETÉS 3-6 ÉV LETÖLTENDŐ! Vezér
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: