Sziasztok! A cél egy abszolút trollmentes topik, ahova alkalomadtán "el lehet vonulni" kitárgyalni egy, vagy több részvényt, gazdasági eseményt, azt hogy most akkor lesz-e apport vagy sem, illetve hogy miért nem volt pogácsa a közgyűlésen. :) Mivel ide ezek jöhetnek vegyesen, így nem kell feleslegesen terheljük a "specializált" topikokat. Meg hát ugye mindenkinek kell egy "otthon"! Bár a homokozó egy kötetlen, szabad hely, szabályok itt is vannak (aka. moderációs elvek): trollok azonnal tiltva lesznek; a személyeskedést lehetőleg mellőzzük; fel- és leéneklést is tessék elvinni másik játszótérre, azaz kéretik nem itt sírni a részvény aktuális esése miatt naphosszat, valamint másnap 3000-ig várni a 200 forintos papírt :) Have fun!
Hogy kezelitek a veszteséget? Ki mennyi százaléknál vágja el? Alá vesztek hígítotok vagy dobás és x %kal lentebb több vétel? Érdekelne mert aktuális. THX
long4ever ma, 14:00 #30276 Pukk, szólt ESTe a lufi és kidurrant, nem volt benne semmi, csak levegő. nincsrapenz nincsrapenz ma, 17:57 #8133 Ezennel meghirdetem a beragados glamour napokat. Minden mínusz 10-20 % ;) Mára ennyi! Holnap is lesz osztályfőnöki óra! :-)))
Simeone ma, 19:56 előzmény: #6180 marslako2 #6181 Ez igaz,de én befektetési céllal vettem,és nem spekulálni. Az EST pedig az értékalapú befektetések mekkája. bumm ma, 19:24 előzmény: #39650 Simeone #39661 Ma is jött tulaj azt estbe kettő is be is szőrták rendesen, a sok süket meg vette.
Hát, pedig valamit/valamiket lehet ki kellene választani, aztán szolidan gyűjtögetni? Persze, lehet, hogy a köv 6-8 hét felejtős. Vérmérséklet kérdése... Viszont a stop az jó döntés ilyenkor, mert a nagy csapkodásban nehezebb higgadtan dönteni.
Airmail ma, 07:38 előzmény: #19071 bloomberg. #19072 Kié volt a Ferkó? Metwolfé vagy Eryé? :) 0 0 válasz erre bloomberg. ma, 07:45 előzmény: #19072 Airmail #19074 csak az biztos hogy nem hathoré , ő kerékpárral jár, ide meg úgy hozták le Hathor Hathor ma, 08:20 előzmény: #19074 bloomberg. #19077 Jaja. En csoresz vagyok.
magnezium ma, 12:27 (Estmedia 76Ft -10%) előzmény: #70656 stuck_at_177 #70665 Hogy erzed magad? En baszki itthon zokogok a sotet furdoszobaban a bojler alatt latva az arfolyamot...
HóStrucc Kisrészvényes Homokozója