Sziasztok! A cél egy abszolút trollmentes topik, ahova alkalomadtán "el lehet vonulni" kitárgyalni egy, vagy több részvényt, gazdasági eseményt, azt hogy most akkor lesz-e apport vagy sem, illetve hogy miért nem volt pogácsa a közgyűlésen. :) Mivel ide ezek jöhetnek vegyesen, így nem kell feleslegesen terheljük a "specializált" topikokat. Meg hát ugye mindenkinek kell egy "otthon"! Bár a homokozó egy kötetlen, szabad hely, szabályok itt is vannak (aka. moderációs elvek): trollok azonnal tiltva lesznek; a személyeskedést lehetőleg mellőzzük; fel- és leéneklést is tessék elvinni másik játszótérre, azaz kéretik nem itt sírni a részvény aktuális esése miatt naphosszat, valamint másnap 3000-ig várni a 200 forintos papírt :) Have fun!
En nem josoltam semmit csak megneztem amin linkelt 50% buktak voltak ahhoz nem sok hianyzik. Nem mondtam h leesik addig fogalmam nincs hogy hol lesz alja de 50%ala nem varom
Szerintem az iskolabezárás nagyon jó döntés volt, nem érzem, hogy pánikot generálna hétfőn (pláne ha az USA is kitart addig). Lesz digitális oktatás, így nem kell tanévet ismételni, és érettségit elhalasztani (mivel ez nem egy kéthetes történés lesz!), plusz sok mindenki otthon lehet a családjával - a legjobb mód arra, hogy ne alakuljanak ki gócok: ha kevés ember találkozik egymással, jelentősen lecsökken a fertőzésveszély. Úgy gondolom, hogy jó döntés a megelőzés mellett voksot tenni (no persze a magyar egészségügy valószínűleg az olaszhoz hasonlóan sajnos elbukna/elbukik majd, ha komolyra fordul a helyzet). No de majd meglátjuk mi lesz - sajnos sok a fegyelmezetlen ember, így a Te verziódat sem gondolom abszolút kizártnak.
HóStrucc Kisrészvényes Homokozója