Sziasztok! A cél egy abszolút trollmentes topik, ahova alkalomadtán "el lehet vonulni" kitárgyalni egy, vagy több részvényt, gazdasági eseményt, azt hogy most akkor lesz-e apport vagy sem, illetve hogy miért nem volt pogácsa a közgyűlésen. :) Mivel ide ezek jöhetnek vegyesen, így nem kell feleslegesen terheljük a "specializált" topikokat. Meg hát ugye mindenkinek kell egy "otthon"! Bár a homokozó egy kötetlen, szabad hely, szabályok itt is vannak (aka. moderációs elvek): trollok azonnal tiltva lesznek; a személyeskedést lehetőleg mellőzzük; fel- és leéneklést is tessék elvinni másik játszótérre, azaz kéretik nem itt sírni a részvény aktuális esése miatt naphosszat, valamint másnap 3000-ig várni a 200 forintos papírt :) Have fun!
Tudod ő adja elő a nagy megfigyelot, klónkutatot. Erre bejon tiltás alatt klonnal de közben én is jól megfigyelek. Mehetnek nyalogatni egymást a fenyegetőző kimivel aki meg elfelejtett visszamenni a fúrótoronyra 😁
Ez igaz? A moderálás a "HóStrucc Kisrészvényes Homokozója" topik #747 sorszámú hozzászólása alapján történt.A moderátor indoklása: Balentum/Dedelle klón
A nagy zakó után ez egy kisebb felpattanas korrekció.de jön meg újabb mélypont hamarosan aztán megint felpattanas.De semmiképpen sem fordulat ez meg mindig lefele van.
Földindulásszerű zuhanásokat törvényszerűen követik az emelkedő napok, akár extrém korrekcióval is. De az is megfigyelhető, hogy alacsonyabb szintre korrigál, a régi szinteket tartósan nem tudja megmászni. Egyelőre lefelé tendenciát gondolok, egy-egy fellendülő időszakkal, viharos mozgásokkal. Persze sok függ a külső események alakulásától is. Sokan fordulhatnak a kis részvények felé, mert elérték az a sávot, ahol már pár forint emelkedés is jelentős százalékot jelenthet.
Tanult és gyakorlott helyiektől érdeklődnék :) hogy ez a kis zöld aztán szép zöld nap csak a zakó előtti cibálás e avagy egy fordulat? Tudom senki sem jós,inkább ki hogy érzi? Én a jövő heti zakóra tettem a voksot.
HóStrucc Kisrészvényes Homokozója