Hosszú Katinka „mesternégyessel” nyitott Nizzában
Négy számban nyert Hosszú Katinka a nizzai nemzetközi úszóverseny első napján, s aranyérmet szerzett Verrasztó Dávid is.
A világ- és Európa-bajnoknő a Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozat nyitóállomásán előbb 800 méter gyorson bizonyult a legjobbnak (8:39.39 p), s ugyancsak a legkiválóbb időt produkálta 1500 méter gyorson (16:55.85). A folytatásban egyik fő számában, 400 méter vegyesen győzött (4:39.86) honfitársnője, Verrasztó Evelyn előtt (4:47.89), majd 50 méter háton csapott elsőként a célba (28.52 mp). Emellett döntős volt 50 méter mellen is, ahol hetedik lett (34.26).
olyan nagyon keresztyéni és nemzetiesen példamutató lenne,
-ha a cideszkdnp összes tagjának és szavazóinak hölgytagjait,feleségeit,
lányait Lacibácsi és haverjai vinnék át magukhoz,mikor úgy van kedvük
talán,picit megváltozna véleményük az unortodox bűn felejtésről,
bár ennek a sok gyökérnek identitásába minden belefér,ami degenerált és felháborító
"Takáts Zsuzsanna volt az a 18 éves nő, akit 1961-ben megerőszakolt két társával Kiss László, az akkor 21 éves úszó. Mind ez idáig úgy tudtuk, hogy már nem él, az érintett azonban - egy ügyvéden keresztül - megkereste a RTL-t, hogy felelevenítse a múltat. Volt férjétől hallotta, hogy újra előkerült az ügy, aminek ő volt az áldozata.
Takács Zsuzsanna a Fókusz Plusz 2016. május 7-ei adásában.
A három diplomás Takáts, aki 29 évesen már főmérnök volt, hosszú vívódás után vállalta a nyilvánosságot. A hazugságok és az ostobaságok késztették arra, hogy megszólaljon. Gyárfás Tamás például azt állította róla, hogy könnyen kapható volt.
Nekem nem 20 hónapig tartott, amíg túlléptem rajta, mint Kissnek, inkább 3-4 évig, amíg összeszedtem magam.
Nehéz volt túltenni magam a történteken fizikailag és lelkileg is. Elnyomtam magamban, nem akartam rá emlékezni. Sokat tanultam, munkamániás lettem. Nem akartam emlékezni. A 43 éves fiam sem ismerte ezt a történetet rólam. Nem akartam őt ezzel terhelni. Amikor elhangzott, hogy már nem élek, elsőre nem is bántam. Aztán annyi ostobaság, mocskolódás és felületes hír jött ki, értelmes emberektől is, hogy úgy döntöttem, elmondom, mi volt azon a napfényes nyári napon, július negyedikén."
Frissen érettségizett, és a felvételire készült, amikor az eset történt 1961-ben. A korához képest alulfejlett volt, 41 kilós. Nem volt úszó, nem járt gyakran az uszodába, akkor volt ott először, ez is korábbi pontatlanság volt vele kapcsolatban. Három barátnőjével ment, nem kacérkodott. Nem is kacérkodhatott, hiszen nem ismerte őket...."
xy FIDESZ-es politikus gyermeke csinálna ilyet.....
"és kérte, ezekben a versenyszámokban nevezze őt a szövetség"
"Ennek mi örülünk. A Magyar Úszószövetség meg annak örül, hogy végre kiderült, mely számokban áll rajthoz az ötszörös világbajnok a május 16-22. között, Londonban esedékes úszó-Európa-bajnokságon.
A bajnoknő menedzsmentjén keresztül tájékoztatta a Kiss László lemondása után kinevezett Hargitay András szövetségi kapitányt, hogy 200 és 400 vegyesen, 100, 200 háton, 100 pillangón és 100 gyorson szeretne rajtkőre állni, és kérte, ezekben a versenyszámokban nevezze őt a szövetség."
Hosszú Katinka „mesternégyessel” nyitott Nizzában
A világ- és Európa-bajnoknő a Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozat nyitóállomásán előbb 800 méter gyorson bizonyult a legjobbnak (8:39.39 p), s ugyancsak a legkiválóbb időt produkálta 1500 méter gyorson (16:55.85). A folytatásban egyik fő számában, 400 méter vegyesen győzött (4:39.86) honfitársnője, Verrasztó Evelyn előtt (4:47.89), majd 50 méter háton csapott elsőként a célba (28.52 mp). Emellett döntős volt 50 méter mellen is, ahol hetedik lett (34.26).
link