Az önvezetõ autók forradalma közelebb van, mint hinnénk, az új "robotok" jogi szabályozása illetve az önvezetõ autók beillesztése a mindennapi közlekedésbe egy sor fontos kérdést vet fel. Zara Orsolya, a téma szakértõje osztja meg
a sok internet of thingsnek meg önmata rendszerek ez az egyik gyenge pontja, még egy repülőgép pilótáját is nehezebb rábeszélni a kollektív öngyilkosságra, mint az önvezető autók számítógépeit meghekkelni. orosz hekkerek helyében én már rég listáznám a tesla szoffer sebezhetőségeit. nagyon menő lesz, amikor megszólal a rádiió egyszerre az összes teslában. "itt a retracer információs rendszere beszél. nyomják meg a piros gombot és nyugodjanak békében"
Nem mind1, hogy ki tudja. A hatóságok a kisebb gond, a mindenben turkáló, mindenből pénzt akaró magánszektor nagyobb károkat tud okozni - egész addig, míg a hackerek el nem lopják a hatósági adatbázisokat és adják el jó pénzért az alvilágnak.
Persze, tudom hogy kellő rosszindulat mellett minden adatunkkal súlyosan vissza tudnak élni már most. Sőt, azzal is tisztában vagyok, hogy nem kell, hogy az embert a saját kormánya vagy valami gazdasági bűnöző fingassa meg, ma már egy ellenséges hatalom is le tud lassan csuklóztatni egy komplett országot a polgárainak a forgalomból való kivonásával szigorúan adatvisszaélési alapon. De mit csináljak, ettől annyira tudok rettegni, mint attól, hogy eltalál egy meteor.
a "smart" technológia sokkal több mint a "közösségi média", hisz ebben kb. mindent automatizálnak és hálózatra kötnek nemcsoda, hogy a CIA főnök szuperlatívuszokban beszélt az így megnyíló perspektívákról:) https://www.wired.com/2012/03/petraeus-tv-remote/
mondom leképezed mindazt amit írtam ez jó, mert megerősít, hogy igazam vagy amíg élsz, ezzel a stílussal le fog nézni egy tősgyökeres budapesti, ez van ez az én véleményem
igaz akkoriban a bátyám trefortos volt, az volt a vezető suli azokban az évtizedekben, onnan hozta a szót. az én újbudai iskolámba lehet, hogy már én hurcoltam be, ha nem ismerték. biztos nem egy helyre jártunk, azért nem hallottad
úgy látom,csak általánosítani tudsz.Értelmes véleményed nincsen.Egyébként egyvalamiben tényleg tévedtem,mert Te nem vagy prosztó.Te egy igazi beképzelt bunkó vagy.Veled ennyi.
amúgy ezen is lehet moralizálni de egészen más felnőni a várban vagy a hegyen, első vagy 12. 2. kerületi iskolába járni mint csepelen nem jobb, csak más ezt megint csak akkor látod át, ha bemész mondjuk a toldyba és körülnézel azzal együtt h a legjobb iskolák nagyobb részben pesten vannak
téged már ismerlek, szépen leképezed az összes sztereotípiát a betelepülőkről mókás, hogy pont a vidék kiabál a migrókkal szemben, aztán idemigrálnak a nagyvárosba nem látom a különbséget
ez két konkrét példa de ezer ilyen van nem írtam, hogy rosszabb ember egy falusi vagy vidéki viszont azt állítom, hogy nem való a nagyvárosba ennyi meg lehet ezen sértődni, de teljesen máshogy működnek ezt csak azok látják, akik nem vidékről jöttek hangsúlyozom: nem rosszabbak, mások és nem tesznek jót budapestnek ezt is kifejtettem már: teljesen más egy kívülről jöttnek a közvetlen lakókörnyezet mint annak, akinek már a dédszülei is itt éltek, ismer mindennek a múltját, tud belőle építkezni ha szerinted ez nem számít, akkor migránssimogató vagy ha értesz
http://idegen-szavak-szotara.hu/proszt%C3%B3-jelent%C3%A9se Prosztó jelentése, magyarázata: faragatlan A kifejezés a következő kategóriában található: régies. Azaz nem mai. Azaz én, aki az 50. életévemben járok, valamikor tizenévesen hallottam budapesten először. igaz, nem is vagyok faragatlan. amúgy szláv eredetű, egyszerűt jelent
Hatalmas változás küszöbén állunk - Mindent elárasztanak az önvezetõ autók
Ugrás a cikkhez