foci baratoknak kedvelőknek ide irjatok mindenfele dolgot ami eszetekbe jut,lehet dicsérni szidni magasztalni mindent es mindenkit és természetesen tippelni.
A Nemzeti Sport tudósítója szóra bírta a hazai szövetség elnökét, Csányi Sándort a luxemburgi 2-1-es vereség után.„Ezért kell új szövetségi kapitány... Nagyon csalódott vagyok. Annál biztosan lényegesen többet vártam, mint amit láthattunk. Lehet, hogy a kiállítás is befolyásolta a mérkőzés alakulását, de lássuk be, már előtte sem azt láttuk a pályán, amire talán számítottunk.Luxemburg futballozott, mi alárendelt szerepet töltöttünk be.”Arra, hogy új csapatra van-e szükség, kitérő választ adott, ezt majd az új szövetségi kapitánynak lesz a feladata eldönteni.
Mi ez a hülye topikcím? "Hagyd a tőzsdét, lazulj, foci van!" Sokkal jobb tanácsot adok. Lazulj, tőzsdézz, foci nincs! Ha mindenképpen focit akarsz látni, nézz inkább külföldi csapatokat! Ezek földrajzilag tőlünk nyugatra, keletre, északra és délre találhatók.
olyan nagyon nem lepett meg...(sajnos) Te is tudod, hogy ennek a két meccsnek LUX és Kosz TA Rika ellen elég kevés értelme volt/lesz. Amúgy már akartam kérdezni, hogy te kijársz a meccsekre az új staionba?
A magyar fociról kéne tartani nemzeti konzultációt: A magyar kormány veszélyes játékot űz a magyar emberekkel. Közpénzt juttat olyan sportolóknak, sportszervezeteknek, akik ezt a pénzt saját zsebbe teszik, kiviszik az országból offshore cégekbe mentve. Egyetért-e Ön azzal, hogy Ön milliókat fizet olyan játékosoknak, akiktől ezért semmi teljesítményt se kap cserébe és elvárás sincs feléjük? Egyetért-e Ön azzal, hogy Ön további milliókat fizet azért, hogy olyan új stadionok épülnek, amikben egyre kevesebb a néző és nézhetetlen a foci?
Luxemburg-Magyarország 2-1 Soros vereség a soros kiscsapat ellen. A soros kapitánycserék helyett sokkal inkább az elnökségre férne rá egy soros tisztogatás.
Eddig rosszabb mint a vasárnapi Fradi meccs! A mérkőzés média felvezetésére értettem, amivel szórakozni nem szégyen! - Csodálatos formát mutat egyes fórumozók értékítélete!
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van
Jo szurkolast