foci baratoknak kedvelőknek ide irjatok mindenfele dolgot ami eszetekbe jut,lehet dicsérni szidni magasztalni mindent es mindenkit és természetesen tippelni.
Igaz. Ezt az Oscar témát pl. besz.pta.
Viszont a gettógyereket a 2. percben ki kellett volna állítania. Tíz emberrel nem tudom mennyi lenne most... Szerintem hollandok úgy is vezetnének kettővel, még ha nem is fúj tizenegyest és nem adja meg a lesgólt.
Szia olyan hosszu hsz eket irtal az arany ban hogy azt hittem a meccskezdésre már elfáradsz,az van hogy ellentétesen fogadtunk de mind1 csak a meccs legyen jo.
Beindultak a promociok a nagyobb fogado irodaknal ill. a fogado piacokon...
pedig mar lezartnak tekintettem a vilagbajnoksagot...
Viszont kaptam 4-es szorzot arra, hogy nemetorszag nyeri a VB 90perc alatt, persze csak 25$-ra....
(50$ kellett befizetnem, a masik 25-ot meg ranyomtam a Hollandia-Brazilra, persze ott jobbak voltak a szorzok a pontos vegeredmenyre....
egy 4-0-as eredmenynek nagyon orulnek...
de 7-1,6-2,5-2-nel sem sirnek, talan csak a brazilok...
Mondjuk az angolok nem is hibázgatnak annyit, amennyit nálunk... nálunk meg a hibán kívül mást nem is nagyon lehet nézni. Sőt, ha már csak két góllal kapunk ki, akkor 1 emberként zengi az ország, hogy jók voltak a fiúk...
négy éve még Paul polip volt a menő ! :) ... link ,
" Majd, ha itt lesz a vb," :DDD,
mondjuk máshogy nincs esélyünk egy VB-n indulni csak mint a házigazda jogán , de jó lenne nekünk indulni egy VB-n ?, pl D-Korea , USA , Irak , Algéria is simán megverne minket sajnos ! ,
utánpótlás nevelésben és a későbbi mentalitásban van a fő hiba , a kialakult spec magyar viszonyok meg csak rátesznek ! ,
valamelyik nap vakmajom linkelt egy Gera interjut : link
Nem akarok ünneprontó lenni, de ez csak úgy szabályos, ha azonos mennyiséggű, minőségű kaját raknak elé, a gazdája nem lehet ott, hogy mutogasson a kutyát fal választja el a kaja elhelyezésekor stb.
Ezek után elhinném, hogy a kutya jósol... addig csak a "gazdája". ;)
Majd, ha itt lesz a vb, akkor jósoltatok én is a kutyámmal, csak sokkal látványosabban... van egy-két ötletem, de jós sajnos nem vagyok (meg vélelmezem a kutyám sem). :DDD
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van
Jo szurkolast