foci baratoknak kedvelőknek ide irjatok mindenfele dolgot ami eszetekbe jut,lehet dicsérni szidni magasztalni mindent es mindenkit és természetesen tippelni.
Igazuk van.Focizni kell és nem politizálni.Ha legközelebb olyan szellemben lépnek pályára hogy anglia az első nem pedig a BLM akkor lehet hogy büntetőrúgásokra sor sem kerül.
Ezen a mecsen mindenkepp mancini volt a jobb de ha minden edzot elkuldenenek 1 vesztes mecs utan nem kis edzo keringok lennenek. A tiziket elszurta az biztos, de azert en nem mondanam hogy az angolok nem akartak volna. Szerintem pont hogy nagyon is tulizgultak a fiatalok es ezert hibaztak a vegen.
igen, minden bizonnyal fel sem fog merülni az hogy mondjon le - én azért sarkítottam ennyire, mert ha szigorúan csak ezt a döntőt nézzük akkor bizony nem lenne túlzás hogy mondjon le, mert az 1. félidő végén ez megnyert meccsnek tűnt. és nemcsak a döntőt taktikázta el hanem már az elődöntőt is, csak ott megvolt az a nagy szerencséje hogy a dánok a végére elfogytak és és képtelenek voltak egyenlíteni! a mihez képest szempont szerint tehát símán maradhat Southgate mert ez így is egy nagy siker az elmúlt 50 évhez képest, ám ezekre a hibákra akkor sincs semmi mentsége!!
Az lehet, hogy jol osszerakta, de nezd meg a Sancho-Rashford duo becsereleset. Allnak az oladvonalnal, mintha egy 4. ligas FA kupa ellenfel ellen kellene beallni… Nulla tuz, zero akarat, ez a tizenegyes parbaj abban a pillanatban eldolt. Az olaszok elharaptak volna az acelsodronyt is, mig az angolok egy delutani teazas hangulataban voltak es ebben Southgate is ludas. Ezen a szinten motivatornak is lenni kell, nem csak kivalo taktikusnak…
Southgate jó menedzser, jól összerakta az angol válogatottat, eljutottak a döntőbe, ami már egy elég jó eredmény. Tegnap eltaktikázta de ezért nem kellene lemondania szerintem, inkább tanulni a hibákból. Régen szerepeltek ilyen jól az angolok, Southgate nélkül nem jutottak volna el idáig sem.
tegnap is ment a térdepéltetés a meccsen , azt gondoltam hogyha a dajcsokat bucsuztatták az Eb. röl vége ennek , egyébként tegnap az Allianz arénát kiszivárnyozták , érdekes hogy mit akarnak vele.
"azt kéne még hozzátenni hogy ez az a pillanat amikor Southgate nek le kéne mondania!" . Lesz par fogalmazzunk ugy kevesbe okos angol szurkolo akik kovetelni is fogjak. De nagyobb ontokonszurasa nem lehetne Anglianak. Megint sikerulne 1 mecs alapjan tonkrebaszni evek eredmenyes munkajat. Majd tanul ezekbol a hibakbol is. Katarban ezek az angolok jol fognak szerepelni. A keret fiatal es csak meg tapasztaltabb lesz. A munka amit elkezdet Southgate lehet nem ezzel a dontovel fog becsucsosodni de ha igen akkor is tobb mint 50 eve barki elert angol valogatottal.
Elnezest de szegyen lassan ez a topik. Az olasz keretbe pl Jorginhot hova teszed a "tiszta feher ember" mondandodba? Gondolom Negot is kikoveteled a valogatottunkbol ahogy anno Leandrot is. . A "sok terdelo" meg akkor eddig mutatta meg a tobbieknek a hierarhiat? Mivel eddig egyszer se kaptak ki. . Komolyan miert nem mentek valami mihamanos ujnaci forumra. Nektek is jobb lenne a sajat kozegetekben es mi nekunk sem egne miattatok a pofank.
vissza az elejére: Southgate hez képest vérprofi volt az olasz kapitány és a játékosai is, ők kimaxoltak mindent a végéig, ezért érdemelték meg a győzelmet! és ma reggel egy rádióhírben azt hallottam, Southgate azért tette be 11 es lövőnek ezt a pár játékost méert az edzésen ment nekik a 11 es rúgás tehát nem kitolásból hanem azért mert bízott bennük! teszem hozzá a jószándékát nem vonhatjuk kétségbe, de ki kell mondani hogy edzőként ő tegnap csődöt mondott, ezek óriási önhibák voltak!
hát most is ez történt, pedig el kell ismerni, az 1. félidő alapján az angolok jobbak voltak! a tv-ben ezt megerősítették Geráék, ők is így látták, igazuk volt, azt kéne még hozzátenni hogy ez az a pillanat amikor Southgate nek le kéne mondania!, hiszen 1az1 ben ő a felelős ezért a kudarcért! tegyük hozzá, amikortól váltottak a 4 védős formára, azzal is látványosan bénáztak, az ember nem is értette hogy egy ilyen erőkből egyénekből álló csapat hogy lehetett ennyire gyenge a másik formációban (nulla labdatartás nulla helyzet), és hogy képzelhette ez a barom edző, hogy EB döntőt nyerni nem snassz dolog 1-0 ra úgy, hogy egész meccsen volt 1 db kaput eltaláló lövésed?? (és az szerencsédre bement)??!!
gratuláció jár az olaszoknak mert megérdemelték!! örök igazság hogy addig tart a meccs amíg a bíró le nem fújja - előző hozzászólásomban írtam, milyen gusztustalan volt amikor Southgate a dánok ellen még emberelőnyben is, az erősen azóta már megkérdőjelezett 11-es vezető gól után visszaállíttatta a csapatát, tartani az eredményt..
Csak szolok, az aktualis vilagbajnok Franciaorszag, parszor mar nyertek a brazilok is…ennyit a “ tiszta feher ember” hierarchiarol… Jar az 1 hetes felcsuti nyaralas!
A teganpi döntő felért a legjobb klubcsapatok közti meccsek színvonalával és hát ettől a magyra válogatott nagyon messze van, ami persze normális, mert a szlovák, cseh, lengyel válogatott is messze van ettől pld. akikhez mérhetjük magunkat kb. nem minden a jó játékosok, a jó taktikai felkészítés, a mentális és akaratbeli tényezőnek is döntő szerepe lehet. Ezt láttuk tegnap is :) Ezért drukkoltam az olaszoknak,mert talán ők a legjobbak ebben. Küzdeni a végsőkig és még azon is túl.
A 11sek kegyetlennek a döntő végén de most az igazság nem gyilkolta meg a szerencsét és a jobb csapat volt a szerencsés!! Látni lehetett h olaszok passzolnak ragad a labda ha akarnak váltanak sebességet!! Szeptemberben mi is megverjuk az angolokat!!! Az is jó hogy tiszta fehér emberek nyertek megmutatva a sok terdelonek a hierarchia t!!😁😬
Azert Southgate nagy magus, kevesen mondhatjak el magukrol, hogy 2 almot robbantottak szet a Wembley gyepen…a sport fortuna asszonya a vegen mindig helyreteszi a dolgokat es a Sancho-Rashford csere is ezt szolgalta, mert a kapitany minimalisan sem bizott bennunk, ezt a mutatott jatekpercek is igazoljak, a vegere meg odarakta a19 eves sracot…mindenki dontse el ki-ki maga, mennyire volt jo dontes!
Southgate ott taktikázta el hogy nem vitt banánt a kispadra. Saka és Roshford nem birta a mentális terhelést ennek hiányában. Aki az erdei légióban bízik, könnyen csalatkozik.
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van
Jo szurkolast