foci baratoknak kedvelőknek ide irjatok mindenfele dolgot ami eszetekbe jut,lehet dicsérni szidni magasztalni mindent es mindenkit és természetesen tippelni.
Nagyon drukkoltam, hogy egyenlítsenek ki az olaszok és legyen hosszabbítás, így teljesüljön minden kívánságom :) Most arra gyúrok, hogy legyen 11-es párbaj, maxoljuk ki.
Visszaneztem nem lassitva. 1 masodpercet ha volt a foldon. Itt szerintem szo sincs rola hogy felre kaphatta volna. Ha visszanezem a lassitast, meg arra se fordult a feje mikor mar a labda visszapattant a kezerol. Es igen akkor ert hozza amikor foldetert es egybol felpattant de nem akkor sodorta el de meg csak nem is erintette akkor a labdat.
Azon a kezen tamaszkodot. Szerintem teljesen kimeriti a szabalyban leirtakat. A jatekos a foldre esett, a kez a test es a fold kozott volt es nem nyult ki vertikalisan semerre. Szabaly szerint nem tizenegyes szerintem.
Ne szarozd már őket, ne legyen helye a gyalázkodásnak a szurkolásban. Jók, hiszen benn vannak a döntőben. Az angolok jobbak, ez már tisztán látszik, nem tudnak mit kezdeni velük az olaszok, de azért még ők is jók nagyon.
A szabalyok szerint a 90. percben az nem volt tizenegyes ha arra celzol. . 2019 tol ervenyes. A 3 pont vonatkozott szerintem a helyzetre. . Nincs büntető, amennyiben:
a labda a saját vagy egy másik játékos testéről pattan a kézre;
a labda úgy találja el a kart, hogy az szorosan a test mellett volt, így nem növelte természetellenes módon a test sziluettjét;
a játékos esés közben érinti a labdát, miközben a kar a test és a talaj között helyezkedik el (de itt sem növelheti természetellenes módon a test méretét a kar helyzete);
továbbá, amennyiben a kapus egy csapattárstól kapott labdát sikertelenül próbál kirúgni, megfoghatja azt kézzel.
Mar elnezest nem lebecsulve a spanyolokat de ne nevezzuk mar a legjobbnak azt a csapatot aki 6 mecsebol 1 et tudot megnyerni rendes jatekidoban ( szlovakok ellen ) 4 dontetlen es 1 vereseg mellett.
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van
Jo szurkolast