"azt is xx alkalommal leírtam, hogy a délszlávok és az egyéb minket körülvevő országokhoz képest mi mentalitásban is nagyon el vagyunk maradva és ennek történelmi okai is vannak - önbizalomhiánytól kezdve a majdnem nulla nacionalizmuson át odáig, hogy az exjugoszláv térségnek már a mi rendszerváltásunk előtt 15 évvel is akkora nimbusza és óriási PR-ja volt nyugaton (hiszen a játékosaik igazolhattak nyugatra), amit pl. mi magyarok sohasem fogunk tudni utolérni mert ny-ton azt hiszik, "jó játékos csak a délszlávoknál teremhet", a többi feltörekvő piacot ezért alaptalanul lebecsülik, és csak 2-lagos piacnak nézik!"
Es tucatszor leirtam ez a TE tevhited amit mentegetesnek hasznalsz. Be is mutattam. Ha ugy lenne amint irod akkor Gera Hajnal es a tobbiek ( 10 en feletti jatekos ) nem jatszott volna kint top bajnoksagban a 2000 es evekben. Azota tenyleg nincs kint most pl kb Gulacsin kivul egy stabil kezdo se. De ez nem valami regi mentalis problema hisz annak a 2000 es evekben is fenn kellett volna allnia. Nem mellesleg nem csak delszlavokkal peldaloztam hanem szlovakokkal es mas kis nemzetekkel is.
Es tucatszor leirtam ez a TE tevhited amit mentegetesnek hasznalsz. Be is mutattam. Ha ugy lenne amint irod akkor Gera Hajnal es a tobbiek ( 10 en feletti jatekos ) nem jatszott volna kint top bajnoksagban a 2000 es evekben. Azota tenyleg nincs kint most pl kb Gulacsin kivul egy stabil kezdo se. De ez nem valami regi mentalis problema hisz annak a 2000 es evekben is fenn kellett volna allnia. Nem mellesleg nem csak delszlavokkal peldaloztam hanem szlovakokkal es mas kis nemzetekkel is.
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van
Jo szurkolast