Mz/x mert nem olvasol eleget. pl : Alan Greenspan, az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed korábbi elnöke szerint ,mivel most nem fogynak az alsónadrágok kijelenthetjük: odébb van még a recesszió vége. link : )
Atyám az mszp. pénzelés nem kizárt így utólag,utána néztem köszönöm, hogy kinyitotta a szememet.Túl szép dolgok történtek a héten ami feltűnően gyanús.Már senkiben sem bízhat az ember.-:))
Várom is nagyon azt a 3. mélypontot.
A válság miatt feléltem a tartalékaimat, ami kevés még van azzal dupláznom kell következő medve (ekkor már igazi) rallyban:-)))
Ha már így alakult használjuk ki,mert a meredek emelkedést nagy esés fogja követni a 3. mélypont és forróság nagy kihívás lesz az átlag polgár számára.-:)))
Rubel apó akkor lesz 300 ismét az euro ,amikor a Mszp vagy inkább Mbt ( Magyar börtöntöltelékek társasága ) ketté válik. Úgyanis menekülnek a sülyedő hajóról, mielőtt mindenki sitre megy, a pécsihez hasonló ügyek miatt, 5 forintért eladták az önkormányzati buszokat aztán sok manyiért visszabérelték. Gyurcid is így lett milliárdos, a Koka meg a kakaó biztos számitógépeket adta el 3 x áron állam bácsinak.
Őszintén szólva 68 óta engem már nem izgatnak fel az efféle nyalánkságok:-) Sőt! A hétvégén tankoltam 2 kocsiba éppen 100 lityit, mert a 300 Ft már sokkolna :-)
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?