Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
nálam is töbször előfordult ez a dolog már ? ilyenkor visszalépek a nyillal és kikopizom a szöveget ,ajd bezárom az oldalt és új oldalon újranyitom a topikot és akkor becopyzva már szokta engedni , de a informatikai okát én sem tudom a problémának csak azt írtam le hogy szoktam áthidalni
Tisztelt Ügyfélszolgálat! Ha egy hozzászóláshoz a választ sokáig nem küldöm el akkor hibaüzenet jön és eltűnik amit írtam és nem is jelenik meg a hozzászólások között. Ez már a régi fórummotornál is előfordult régen. Ha a megjelenített hozzászólásokat 100-ra állítom akkor előfordul, hogyha visszalapozok a második oldalra akkor kihagy hozzászólásokat. Ez alatt azt értem, hogy például 560 hozzászólás van a témához, első oldalon látom 560-460 közötti hozzászólásokat, második oldalon 400-300 közötti hozzászólásokat. Ahhoz, hogy el tudjam olvasni a 460-400 közötti hozzászólásokat vissza kell állítanom 20-ra a megjelenített hozzászólásokat és visszalapozni egy csomót. Firefox böngészőt használok.
Tisztelt Adminisztrátor! Szeretném megváltoztatni a jelszavam és elfelejtettem a régit. Kérem, hogy a tárolt email cimemere küldjön ki egy újat. Köszönettel berlini
Szerintem az azért lett kikapcsolva, mert kampányban nem néz ki jól, hogy állandóan annyira népszerűtlenek a capos nertársak üzenetei. Leszóltak. Nem olyan jó konteó mint amiket Pitcairn tol, de azért használható.
Üdv! A "tetszik/nemtetszik" funkció kikapcsol(ód)ása nagyon szimpatikus (nem csak nekem), viszont ha nem működik akkor a hozzájuk tartozó gombokat/ikonokat is el kéne tüntetni a hozzászólások alól. . Helyettük egy egyszerű "Köszönet" gomb (számlálóval) jó ötlet lenne. Ezzel lehetnek megköszönni ha valaki mások számára is fontos vagy használható információt oszt meg a fórumon. . Az általam üzemeltetett weblap(ok)on ez a megoldás üzemel. Illetve van karma funkció amivel a felhasználók egymást értékelhetik, de ezt ide nem javaslom az időnként felfokozott indulatok miatt. . Továbbá az üres sorokat meg kéne hagyni a hozzászólásokban. . Tisztelettel!
Meg tudjátok nézni BUX index, BUX határidő, BÉT! 38336, 38336, 38337, itt duplázódik a hozzászólás száma is 38336) 38355, 38356, 38356 (itt duplázódik a hozzászólás száma is 38356) 38396 38414, 38415, 38416 38453, 454, 455, 456 (itt én tettem be a szavazásokat hármat, azért nem kellett pöttyözni). Többit előtte nagyjából törölgettem, ami üres volt. Más! Most már sem plusszolni, sem mínuszolni nem lehet a topikban.
Üdv a Gépháznak! Mint a BUX index, BUX határidő, BÉT! topik moderátora, tulajdonosa, aktív tagja.. szeretném jelezni, hogy a topikban naponta többször nem jelenik meg a hozzászólás. Az csak akkor jelenik meg, ha legalább három hozzászólás rá megy. Azaz,. ha valaki ír reggel hétkor, majd más reggel 8kor, a harmadik reggel 9kor, egyik sem jelenik meg. Ezért már arra kényszerülünk, hogy három üres hozzászólást küldünk egymás után, akkor jelenik meg a hozzászólás. És ez kb minden 10. vagy huszadik hozzászólás után így van. Állandóan törlöm utána a kipöttyözött üres hozzászólásokat, de ez már kezd fárasztó lenni, mindig lesni, mikor jön a meg nem jelenő hozzászólás. Ameddigre megjelenik, addigra már nem aktuális, mert fordul a trend, és már mást mondana az ember. Ez így nem jó. Nem szeretném, hogy a topik javítása közben eltűnjenek az eddigi 3éves hozzászólás tömeg, de valahogy javítani kellene a topikot. A topik trollmentes, az állandó felügyelet miatt. Köszi, ha megnézitek mi lehet a gond.
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!