Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
a legújabb "higgadt hangvételű" alteregoja oldmotter, le se tagadhatná, annyira be van sértődve a rendszerre, meg amiért ő nem látja hasznát, mindenkiben a bűnöst keresi
Rájöttem egy megoldásra. Kell egy kamu portfolio fórumot nyitni basszakurvának, egy amolyan parasztmátrixot, rábízni pár chatrobotra, mi meg itt maradunk. Ha jól csináljuk nem vesz észre semmit.
rossz volt a hasonlatod,ennyi ..... Nem beléd kötöttem csak a hasonlatodat bíráltam,és továbbra is az a véleményem,hogy nem a fórumozok dolga hanem a portfolioé,hogy megoldja a jelenlegi helyzetet !
összekevertél valakivel? vagy csak rossz napod van és belém akarsz kötni? volt egy kérdésed, válaszoltam rá. azt én is észrevettem hogy ez a fórum nem az enyém, valószínűleg nem hagynám így fosra menni, de ahogy nagyon helyesen rávilágítottál, erre nincs lehetőségem. szóval az eredeti kérdésed az volt hogy "miért zavar ennyire titeket az emberke"
engem azért zavar mert olyan mintha egy nagy buta elefánt mászkálna a nappalimban: nem látom tőle a dolgokat és mindent felborogat, ráadásul nagyokat szarik
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!