Ne idegeskedj.Ha nem tetszik a cég meg a zűrös dolgai akkor nem kell belevenni senkinek aki bizonytalannak látja.De,szerintem most kell venni.Aki gyorsan akar és sokat az veszi.Elfogyott az eladói oldal.Már saját magának adja igy próbálja még kicsalni a türelmetlenektől.De ennyi.Most már felfelé megyen.min.300!Szeptemberig ott lesz.
Itt már annyira könnyű lenne felhúzni maximumig,akár 10-20ezer db rv.Meg ugyanúgy lefelé is amint az láttuk is.Ide már nagyon ráférne egy jó erős korrekció felfelé.Úgy 300-ig min.
"Ha itt tényleg elkezdenek bányászni, akkor biztos, hogy ugrani fog az árfolyam"
Ja, ha az árfolyam eléri a bányászbéka seggét, akkor tényleg ugrani fog, csak nem az árfolyam hanem a béka :))))
"kíváncsi lennék a beton mérnök faszi mit csinálhat? "
Zoli, ez a faszi egy tanár a Miskolci egyetemen ha jól értem. Szerintem egyszerűen kutatási pénzt akar és ezért adja a nevét.
Ózd farkaslyuk térsgében az Ózdi Szénbányák Zrt. próbál bányát újranyitni.
Másrészt Rudabányán a meddőhányóból a baritot elég nehéz kinyerni, mert az ércdúsítás során a pörkölés hatására széthullott és tudomásom szerint ezekre a meddőhányókra még nincs meg a megfelelő technológia sem.
A tag(ok) adatai
1/8. Genesis Energy Befektetési Nyrt.
HU-1137 Budapest, Szent István krt 18.
Cégjegyzékszám:
A tagsági jogviszony kezdete: 2010/05/14
A változás időpontja: 2010/05/14
Bejegyezés kelte: 2010/07/02
Hatályos: 2010/05/14 ...
1/9. Calypso Mining Advisors CC
ZA-2160 Dél-Afrikai Köztársaság, Randburg, Ferndale, Long Avenue 379.
Külföldi cég, szervezet esetén a nyilvántartási szám: 2008/012672/23.
Külföldi cég, szervezet esetén a nyilvántartási hatóság: Kereskedelmi és Iparkamara, Johannesburg
A szavazati jog mértéke minősített többségű befolyást biztosít.
A tagsági jogviszony kezdete: 2011/04/20
A változás időpontja: 2011/04/20
Bejegyezés kelte: 2011/04/26
Hatályos: 2011/04/20 ...
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...