a munkásaikat nem fizették
Hasit felszámolóra kennék
Rudagipsz-mix ellen újabb végrehajtási kérelem
33. A végrehajtás adatai
33/3.
A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2010. augusztus 31.
A végrehajtás ügyszáma: 8503540689
A végrehajtást elrendelő megnevezése: APEH Közép-magyarországi Regionális Főigazgatóság Kelet-budapesti Hátralékkezelési Osztály 2.
Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja: 2010. november 5.
33/4.
A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2011. március 29.
A végrehajtás ügyszáma: 52021/Ü/70074/2011/2
A végrehajtást elrendelő megnevezése: Dr Sándor József közjegyző 5600 Békéscsaba, ANDRÁSSY U.7. i/2.
Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja: 2011. március 29.
A változás időpontja: 2011/04/06
Bejegyezés kelte: 2011/04/06
Hatályos: 2011/04/06 ...
Az árfolyam százon van, lassan már szinte édes mindegy, hogy mennyire zuhan, mert akinek magasabbról van (jóval), az már úgy sem fogja eladni, helyette álmokat kreál!
pl: ha pár kmre szénbánya lesz, az talán segít hogy itt is történjen valami, bár elméletileg a genesisnek kellene előnyben lennie.
másrészt egyfolytában azt olvasom, hogy ez egy wcpapír, de ha beírom a csákányos szakmunkást, akkor máris milliárdos cég, amit nem lehet így leírni, higgyétek el én leszek a legboldogabb, ha itt komoly termelés lesz! Jó Szerencsét! - ez a mondás egyébként illik a Genesis profiljába
Ha itt tényleg elkezdenek bányászni, akkor biztos, hogy ugrani fog az árfolyam,
még ha csak egy "Béla" egy csákánnyal követ törne és azzal évi tízezret profitálna már négy számjegyű lenne az árfolyam!
tudom, hogy jó dolgot fogok most mondani, de most kell zsákolni papírt...
ez az ár szart se ér most...
de az alapanyag biznisz nagyon komoly és én is utána néztem egy pár bányász cuccnak és félelmetes mélységekbe letudnak menni a kincsekért. 3-3.5 km mélységig le dzsanáznak a cuccért. itt meg állítólag pár száz métere van a bánya kincs.
grényi megkapta a felmentvényt, mert kell a szavazat...
de itt ennél a cégnél volt olyan is amikor a gcm a grényiéknek nem akarta megadni a felmentvényt... fel is volt háborodva.
tudja valaki mikor lesz holnap a kgy.?
én biztos vagyok, hogy vissza fogják venni a gse-t
csak addig már lehet, hogy kipucolják a gcm-ék..
kiváncsi vagyok a pólusból mi maradt?
vazzeg, lassan kitakarítanak mindent a cégből..
se pénz se gcm.....
nagyon kemény baklövéseket csinálnak az új srácok is.....
azt régóta tudjuk, hogy harc folyik hisz nem teljesítettek a gcm részéről.
nem csak, hogy nem teljesítettek hanem bűnöztek is.
de ez majd késöbb fog napvilágot látni szerintem...
viszont a pszaf oldalán van egy genesises hír, hogy valami engedményezést kért a társaság és annak lezárásáról...
Gondolom arról van szó amit írtam régen, hogy szóltak a pszaf-nek, hogy addig amíg nincs határozat arról, hogy a cég amit most vettek tiszta pénzügyileg addig nem akarnak ajánlatot adni...
Egyébként, és most bocs az off-ért, de ők is olvassák a fórumot és én konkrétan tudom, hogy volt már olyan infó amit EX adott nekik.
Nem mondhatom meg mit, de milliárdos értékű volt....
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...