Ezt rosszul látod.
Igazából mit is kéne vagy nem kéne elhinnem?
Igazából semmi mást nem tett, mint eddig is már ismert tényeket erősített meg.Se több, se kevesebb.
Hamarosan minden kiderül.Nem lehetne már ezt a hátralevő kevés időt nyugalomban kivárni?
Muszáj ugyanazokat a köröket 55-ször lefutni?
Aki még bízik abban hogy ebből pénzt fog keresni az már tuti hogy kivárja a végét, aki meg nem bízik benne, és csupán felebaráti szeretetből másokat próbál megmenteni, vagy egyszerűen arra vár hogy beigazolódjanak az eddig hajtogatott félelmei, az is hamarosan visszaigazolást kap, és majd verheti a mellét hogy "Látjátok én megmondtam, úgy kell nektek!"
Egy szó mint száz, kis idő és győztest hirdetnek. :-) (Persze az is lehet , hogy ennek az egésznek csak vesztesei lesznek.) Semmilyen eshetőséget sem szabad kizárni.
Addig meg nyugi.
amíg nem kerül bele 50 millió dollár, addig természetesen nem
de ne tereld a témát:) inkább egy kis reality-check:
a jelenleg beharangozott ügylet egyik fő összetevője a Cogenco. ha a Fund-nak komoly szándékai vannak vele, szerinted tényleg ki lehetne húzni alóluk a széket azzal, hogy olcsón felvásárolod tőlük a "pinkshit"en, anélkül hogy feltűnne nekik?
ugye ilyet nem gondolsz komolyan?
hogy benne vannak "nyakig", azt én is írtam már többször, hadd ne kelljen magamtól idéznem, olvass vissza!
(a Cogenco a Fund-é, az ő üres cégük stb.. ilyeneket keress)
most csupán abba kötöttél bele, hogy ez közvetlen vagy közvetett tulajdon, a lényegen ez nem változtat
persze hogy nem azonos, ez volt a rávezető kérdés lényege, hogy ezt felismerd:)) sikerült..
már csak az elől zárkózol el görcsösen, hogy végiggondold, amit ma már kétszer leírtam
leírom harmadszorra is, tényleg szájbarágva:
azt írtad:"te cogencot akarsz? Vegyél a pinksheeten, az egész céget megveheted a geni pakkodon"
ez azért butaság, mert:
-ha tényleg eladnák neked (vagy malacinak vagy bárkinek) az egész céget, az azt jelentené, hogy rádsóztak valamit, amiről tudják, hogy értéktelen
-ha számukra nem értéktelen, nem fogják neked (sem malacinak, sem másnak) odaadni az egész céget
Cogencot a DMI megszerzésére támasztották fel.
Az ígértnél jóval kevesebbet tudtak megszerezni belőle, azt ki is szedte belőle a Fund, ht Cogencora semmi szüksége. Megkapjátok a geni telekért cserébe....
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...