"Van egy jó kis lehetőség, IPO-s dolog, a lényeg, hogy a 30% tutkó.
A brókercégnek elővásárlási jog van rá, ami 30%-kal alacsonyabb, mint az első piacradobás napi ára."
A 2007. szeptemberi közgyülés felhatalmazta az igazgatóságot, hogy 1 éven belül emelje meg a társaság alaptőkéjét maximum 2,5 Mrd Ft-tal. Várható előrelépés az elkövetkező 4,5 hónapban?
A 2007. szeptemberi közgyülés felhatalmazta az igazgatótanácsot, hogy az elkövetkező 18 hónap alatt (2009. március) saját részvényt vásároljon. Van realitása, hogy a társaság saját részvényt vásárol?
A spanyol gyár megvalósulhat újabb tőkebevonás nélkül?
A tervekhez képest a spanyol gyár esetében negyedévet? késik a gyártósor(ok) megrendelése? Ha a szerződés módosul, akkor tartható a szállítás 2009-es évben, ismerve az AMAT 2 GW? rendelésállományát a következő esztendőre?
GEM kötvények kibocsátására miért 3 éves időtartam áll rendelkezésre? (2011. január) A GEM csak a harmadik gyár beruházását segíti elő, mert egyelőre kockázatosnak tartja a befektetést?
A magyar telek megvásárlása megtörtént?
A potenciális befektetőkkel való tárgyalást a hazai makrokörnyezet, vagy a globális tőkepiaci hangulat, vagy esetleg a tulajdonosi struktúra neheziti?
A rendelkezésre álló szándéknyilatkozatok érvényben vannak?
Nehezen képzelhető el, hogy egyetlen darab részvény sincs kisbefektetők kezében, hiszen az elnök úr is nyilatkozta, hogy ismer olyan kisbefektetői csoportokat, akik együttesen több százezer darabos részvénycsomaggal rendelkeznek. A jelentés(ek) szerint :
2007. I. féléves gyorsjelentés szerint a tulajdonosi struktúra alapján
belföldi magánszemély részesedése 9,19% = 624.697 db. volt
belföldi intézmény részesedése 1,94 % = 131.660 db.
Fél évvel később a 2007. éves jelentés alapján
belföldi magánszemély részesedése 0 !!!!
belföldi intézmény részesedése viszont 2.395.559 db-ra változott.
siemens
kiscsillag robcsi, én ugyan nem küldtem el de jól tette aki eljuttatta, nagypalz itt a fórumon olvashatod siemenséivel, sajnos releváns kérdések és jogosak
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...