nagypalz:
hogy pontosak legyünk, a CIB nem a "GEM pénz lehívását" intézi, hanem azoknak a kötvényeknek az itteni kibocsátását, amiket megkap a GEM és amiknek a visszaváltásakor majd rv-t kap cserébe
miután a GEM megkapta a rv-eit, valszeg tovább is adja őket odakint az USÁ-ban, de azt szvsz nem a CIB-en keresztül fogja tenni, erre egy kinti cég kell nekik
szóval:
A Gem pénz lehívását a Cib intézi!
A Cogenco meg Helix eladás is pénzt jelent nekik és azt a rengeteg Spa. támogatást is lehívják!
A TÖBBI NAGY BÜFI MEG FOG ÉRKEZNI, a napokban kijött hír ennek az előszele!
á"áUnom BB hülyeségeit!! - 2006.09.27. 08:13
Adott pillanatban 2 papirrra irom hogy vége van: Pflax és Novo.
DE hajtogasd csak a hülyeségeidet kispapagáj.
A NOVO ÁRA 477 FT!!!
SENKI NEM AD TÖBBET ÉRTE.
50 meg 100 darabokat adogathattok egymásnak itt amig valaki le nem önti 400 körülig....
VÉGE VAN!
Én elhiszem hogy bevásároltál 1000 felett, zsákoltál 1200-on, de ilyen a tőzsde!
BEBUKTAK!
ENNYI!
Az meg már vicc hogy a management is rá akarja önteni ezen az irreális áron a papirt a kisbüfikre, miközben tudja hogy ugyis 477 a vége.
Mellesleg ha én a tulaj lennék akkor kipakolnám az ilyen managementet aki ellenem lázit.
Én emlékszem hogy pl. legutóbb a domust is hogy vette a sok balek kivezetési ár felett aztán jól meg is szivták....
de mindegy ti tudjátok hogy bukni akartok-e, bár már igy is ugy is buktok, szóval én tulképpen megértem a keserves kapálózást.
A PAPIRNAK VÉGE!MENEKÜLJETEK!
Aki ügyes az még 800 körül eladhatja.
gazdagodó "
AZOTA VOLT MÁR A NEVE GAZDY XENU BODRY MOST SZEVABACSI
A PAPÍR 2800FT IG EMELKEDET EZ A SZERENCSÉTLEN MEG KIHAGYTA ÉS MOST ELKESEREDET HARAGSZIK AZ EGÉSZ VILÁGRA
VIGYÁZNI VELE MINDENKINEK CSAK ROSSZAT AKAR!
én csak arra reagáltam hogy szerintem miért nem csoda és pozitív az a hír hogy megkapják az engedélyt.
semmit sem jelent.
mellesleg még a pénzük sincs meg teljesen.
mert az amat fontosabb lene az ugye több mint 1 év, a csarnokot 1 hónap alatt is fel lehet húzni, vagy max 2-3.
á"áUnom BB hülyeségeit!! - 2006.09.27. 08:13
Adott pillanatban 2 papirrra irom hogy vége van: Pflax és Novo.
DE hajtogasd csak a hülyeségeidet kispapagáj.
A NOVO ÁRA 477 FT!!!
SENKI NEM AD TÖBBET ÉRTE.
50 meg 100 darabokat adogathattok egymásnak itt amig valaki le nem önti 400 körülig....
VÉGE VAN!
Én elhiszem hogy bevásároltál 1000 felett, zsákoltál 1200-on, de ilyen a tőzsde!
BEBUKTAK!
ENNYI!
Az meg már vicc hogy a management is rá akarja önteni ezen az irreális áron a papirt a kisbüfikre, miközben tudja hogy ugyis 477 a vége.
Mellesleg ha én a tulaj lennék akkor kipakolnám az ilyen managementet aki ellenem lázit.
Én emlékszem hogy pl. legutóbb a domust is hogy vette a sok balek kivezetési ár felett aztán jól meg is szivták....
de mindegy ti tudjátok hogy bukni akartok-e, bár már igy is ugy is buktok, szóval én tulképpen megértem a keserves kapálózást.
A PAPIRNAK VÉGE!MENEKÜLJETEK!
Aki ügyes az még 800 körül eladhatja.
gazdagodó "
AZOTA VOLT MÁR A NEVE GAZDY XENU BODRY MOST SZEVABACSI
A PAPÍR 2800FT IG EMELKEDET EZ A SZERENCSÉTLEN MEG KIHAGYTA ÉS MOST ELKESEREDET HARAGSZIK AZ EGÉSZ VILÁGRA
VIGYÁZNI VELE MINDENKINEK CSAK ROSSZAT AKAR!
na , akkor mivel nagyon gyenge vagy.
sajnos.
ha kormánydöntés az hogy támogatnak valamit akkor a kormány egyik alszerve nem tesz ennek keresztbe,
tökmindegy hogy állami, önkormi vagy falugyűlés.
(mellesleg támogatást ugye az állam és a helyi kormány is ad, a hitelt az állam...
az engedélyezést is az ő hatóságuk végzi nem)
de hagyjuk már , mert szerintem érted te csak társalogni akarsz.
de, hogy lásd milyen jó vagyok és felkarolom a gyengébbeket.
kóka hankuk gumigyárát is ugye minden szinten támogatták.
szerintem volt reális esélye hogy a fejár megyei építési hatóság elgáncsolja az ipari minisztérium és a magyar kormány által kiemelten támogatott gyárépítést?közi, és nem kérek viszontválaszt.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...